Ünlü modelden özel yılbaşı pozları

Model Ana Braga noel anne kıyafeti ile yılbaşı ağacını süledi.

19 Aralık 2018 Çarşamba 16:13
Ünlü modelden özel yılbaşı pozları






Ünlü modelden özel yılbaşı pozları

   Model Ana Braga noel anne kıyafeti ile yılbaşı ağacını süledi.37 yaşındaki Brezilyalı model Ana Braga, özel yılbaşı çekimi için birbirinden cesur pozlar verdi.37 yaşındaki Braga, cesur bir Noel Anne kostümü giyip yılbaşı ağacı süsledi.

   Dizüstü çizmelerle kostümünü tamamlayan Braga, cüretkar kostümüyle her an frikik verecek gibi görünüyordu.1981 doğumlu modelin, Instagram'da 163 bin takipçisi bulunuyor.

    Rio de Janeiro doğumlu Braga'nın hayatı, düşük bütçeli bir televizyon programına da konu olmuştu. Braga, "The Ana Show" adlı programı, bu gibi girişimlerde bulunmak isteyen insanlara cesaret vermek için yaptığını söylemişti. 

   Sıkı bir hayvan hakları aktivisti olan Braga, Vogue, Playboy, People, Cosmopolitan, InTouch gibi dergiler için poz vermişti.Brezilyalı Playboy güzeli Ana Braga, yılbaşı havasına çoktan girmiş.

Posta

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.