Yalancılar dizisi, yeni fenomen adayı

Amerikalı TV izleyecilerinin fenomeni haline gelen ödüllü dizi film Küçük Yalancılar Türkçe'ye uyarlanıyor. Dizi filme Arap şirketler de büyük ilgi gösteriyor

09 Ekim 2014 Perşembe 18:02
Yalancılar dizisi, yeni fenomen adayı






Yalancılar dizisi yeni fenomen adayı

Amerikan TV izleyicilerinin fenomen dizi filmi Pretty Little LiarsSevimli Küçük Yalancılar'ın Türkçe versiyonu için geri sayım başladı. Dizinin başrolünde sektörün iddialı isimleri var.

ABC'nin ödüllü dizisi Pretty Little Liars (Sevimli Küçük Yalancılar) Türkiye'ye uyarlanıyor. Başroller içinse Merve Boluğur, Seda Önder’le görüşülüyor.

Bir Amerikan fenomeni daha Türk ekranlarına hazırlanıyor. ABC kanalında 4 sezondur yayınlanan ve ‘ödül rekortmeni’ olarak bilinen “Pretty Little Liars” (Sevimli Küçük Yalancılar) Türkiye’ye uyarlanıyor. Saner Ayar’ın Araplar’la ortak kurduğu O3 adlı şirketin projesi olan dizi için hazırlıklar başladı.
4 yakın kız arkadaşın hikayesini konu alan yapım için görüşülen isimler sır gibi saklanıyor. Ana karakterlerden biri için Merve Boluğur diğeri içinse Demet Akalın’ın vokalisti olarak tanınıp müzik piyasasına giren Seda Önder’le görüşülüyor. Önder, rolü için Cihangir’de bir oyunculuk okulunda ders almaya başlayacak.

DİZİ FİLMİN HİKAYESİ

8 Haziran 2010'da dünyada yayınlanmaya başlayan ve Sara Shepard’ın romanından uyarlanan dizinin hikayesinde bir pijama partisinde Alison kaybolur ve hiçbir yerde bulunamaz. 1 yıl sonra cesedi eskiden yaşadığı evin arkasında görülür. Cesedi bulununca diğer dört kız "A" adlı anonim birinden mesajlar alır, bunlar sadece Alison'ın bildiği sırları içeren mesajlardır. Cenaze töreninden sonra bile mesajlar almaya devam ederler. Ve bu sayede tekrar bir araya gelirler.
Son Güncelleme: 09.10.2014 18:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.