Yeni imajını takipçileri ile paylaştı

Oyuncu Meryem Uzellli imaj değiştirdi.Yeni imajını takipçileri ile paylaşan oyuncu, takipçilerinden beğeni aldı.

02 Ekim 2018 Salı 08:38
Yeni imajını takipçileri ile paylaştı






Yeni imajını takipçileri ile paylaştı

    Oyuncu Meryem Uzellli imaj değiştirdi.Yeni imajını takipçileri ile paylaşan oyuncu, takipçilerinden beğeni aldı. Ünlü oyuncu Meryem Uzerli, yeni imajını cesur fotoğrafıyla takipçileriyle paylaştı. Uzerli'nin bir takipçisi paylaşıma, "Yeni imajınız o kadar çok yakışmış ki kelimelerle tarif edemiyorum." yorumunu yaptı.

   Ekranlardan bir süredir uzak kalan ünlü oyuncu Meryem Uzerli, sarı saçlarına veda edip, saçlarını siyaha boyattı. Ünlü oyuncu yeni imajını cesur fotoğrafıyla takipçilikleriyle paylaştı.Instagram hesabından yeni imajını takipçileriyle paylaşan ünlü oyuncu Meryem Uzerli'nin paylaşımı, takipçileri tarafından on binlerce beğeni aldı.

   Meryem Uzerli'nin paylaşımına yorum yapan bir takipçisi, "Meryem hanım yeni imajınız o kadar çok yakışmış ki kelimelerle tarif edemiyorum." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Kadın denilince akıllara ilk siz geliyorsunuz." yorumunu yaptı.

Haberler

Son Güncelleme: 02.10.2018 06:49
Anahtar Kelimeler:
Meryem Uzellli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.