Yeşil bikinisi ile büyük beğeni kazandı

Manken Tuğba Özay sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili fotoğrafı ile dikkatleri üzerine çekti.

10 Eylül 2018 Pazartesi 10:51
Yeşil bikinisi ile büyük beğeni kazandı






Yeşil bikinisi ilebüyük beğeni kazandı

    Manken Tuğba Özay sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili fotoğrafı ile dikkatleri üzerine çekti.Sosyal medya hesabından Türkiye'deki doğal güzellikleri tanıttığı için kendisini 'Tabiatın Kızı' olarak tanımlayan Tuğba Özay, göğüs dekolteli fotoğrafıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.

Son zamanlarda sosyal medya hesabı Instagram'dan Türkiye'deki doğal güzelleri tanınan Tuğba Özay, cesur paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak yeşil bikinisiyle poz veren Özay, göğüs dekoltesiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. 

 

Yaptığı her paylaşım olay olan Tuğba Özay, geçtiğimiz günlerde gittiği Antalya tatilinden bir poz paylaştı. Cesur bikinisiyle çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Özay, yine ilgi odağı oldu.

Haberler

Son Güncelleme: 10.09.2018 08:00
Anahtar Kelimeler:
Tuğba Özay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.