Tırnak yeme alışkanlığı nasıl bırakılır?

Tırnak yeme alışkanlığı nasıl bırakılır? Tırnak yeme alışkanlığından kurtulabilmek için bir çözüm yolu var mıdır?

29 Nisan 2014 Salı 21:00
Tırnak yeme alışkanlığı nasıl bırakılır?






Tırnak yeme alışkanlığı kurtulma yolları, Tırnak yeme alışkanlığı nasıl bırakılır?

      

     Tırnak yeme alışkanlığından kurtulabilmek için bir çözüm yolu var mıdır? Uzmanlar, çevrenizde bu tür eğilimi olan kişiler varsa , yeşil sebze ve meyveye dayalı beslenme şeklini öneriyor.
      Yeşil sebze ve meyveye dayalı beslenmenin tırnak yeme alışkanlığımıza nasıl bir etkisi olabilir ?

Eğer tırnaklarınızı kemiriyorsanız ya da çocuklarınız bunu yapıyorsa, bunun psikolojik  bir sorun olduğunu kesinlikle bilmeniz gerekir. Hafif  sinirsel içsel bir sıkıntıdan kaynaklıdır.
      Sinirsel geriliminiz geçmediği sürece , ne acı oje benzeri sıvılar sürmeniz fayda edecektir ne de öfkeniz dinecektir. Hayatınızda yaşadığınız çatışma anlaşılmazlık durumunun kaynağını bulmaya çalışın.(iş hayatınız, aie ve çevrenizin size yönelik davranışları, çocuğunuzla ilgili kıskançlık v.b.)ve çözüm yolunu bulun.
      Genellikle  yeşil sebze ve meyveye dayalı bir beslenme şekli ,endişeli ve tedirgin kişiler üzerinde olumlu etki yapar. Dolayısıyla bu tür bir beslenme tercihi , tırnak yeme alışkanlığı olanlar içinde iyi sonuçlar verecektir. Aysun ALKIR

 


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.