NERELERDEYDİN BEEEE! DEDİRTEN SEVİŞME :)

Bayaca bi zaman oldu biliyorum.... :(

Kızmaca yok ama tanıdınız artık beni…Öle zamanın peşinden koşan biri olamadım. O benim peşimden koşsun nolucak ki…bu şeye benzedi :) akıllı olup dünya dertlerini taşıyacağıma…deli olayım o beni taşısın :)) Kolum da saat bile taşıyamıyorum vallahii...i anlayın artık :)

Soranlarınız var bunca zaman neredeydim, ne yaptım, yediklerim benim olsunmuş gördüklerimi anlatayımmış :))

Neler neler oldu görüşmeyeli sormayın gitsin :(

Bilemezsiniz ne kadar kişilksiz, ne kadar kimliksiz, ne kadar değersiz, ne kadar insanım diye gezinen ama bi mok olmayan  iki ayaklılar  gördüm şu kısacık sürede. 

Ama bunları anlatıp ne sizin güzel gözlerinizi bunlarla yormak, bozmak, ne de güzel yüreklerinize  pis şeyler yaklaştırmak isterim. Sizler çok değerlisiniz hem de çok :)

Ben şimdi size bir soru sormak istiyorum...Boşverin şimdi benim ne yediğimi ne içtiğimi...nerelere kaybolduğumu :) soruma cevap verin bakalım..hıııım! 

Beyler, Bayanlar....aşk girdabında kayanlar :)

'' Artık  hayatımda ki '' Bu '' dediğin anda gözünü tüm karşı cinslere kapatanlardan mısın? 

 

Biraz düşünün hemen cevap vermeyin  ben de bu arada yeni çalışmalarımdan bahsedeyim.

 

Gümbür gümbür Ritmo Dans geliyor...

Yine işim de aşk mevsimimdeyim…

Eeee! tabi öbür aşka da hayır demiyorum :) Her an her şey mümkün…mamam mamam :) çatlamayın  onu da vakıtı zamanı gelice açıklayacağım. Şu an iş aşkım çok daha önemli ve öncelikli...öbürü cilve momentolarında :) onun da tadı bi başka beeee :) di mi...Bak azıcık bile bahsetsem gevşiyorum...etekler yelken hemen :)) ayyy şey yelkenler fora dicektim :)

Küçük küçük buluşmalar...

Heyecanlanmalar...

Yemekler...

Sohbetler...

Çaktırmadan sorular...( daha çok kendi kafamızda tabi )

Telefonlar...

Face den bakmalar...

Mesajlar çiçek gönderme gibi bu arada :)

Söz anlatıcam ikinci momentoları:)  anlat anlat diye tutturmayın utanıyorum :(

 

( külliyen yalan....ben kiiiiim utanmak kim ayol :) insan aşktan...insan aşkın baharından, insan aşkın yazından ve güneş çarpmasından utanır mı hiççç :) adam öldürsem utanırım tabi...ama iş aşk olunca nı nı nı nııııııııııı :)

 

Aşkın siparişi olmaz arkadaşlar...bunca zaman sonra bunu anladım vallahi.... :)

Geçen gün facem de beni seven kıbleye dönsün aşk duası yapsın bana dedim...yav ne etkili duaları varmışşş :) yerim o dua eden yüreklerinizi :)

Yaa! aylardır sipariş dileği yazdım yazdım durdum tık yokmuştu :)

Göle attım, suya okudum, denize saldım, havaya üfledim olmadı anacım...Aşk öle insanın kendi istemesiyle gelmiyormuş patadanak :) bak insanın canı gönülden arkadaşları ne kadaaaaan önemliymiş meğer...onların dileği tutuyor anacım....deneyin inanmazsanız :)

 

Önümüzde ki günler de tv lerde bolca görebilrsiniz bu deliyi :) Ritmoooo geliyor...Bol sesli, bol eğlenceli, bol hareketli ve keyifli...

İster kadınlı erkekli, ister sade cinsli :) kapımız herkese açık :)

 

Neyse...( iş aşkım bağırıyor içeriden işini anlaaaaaat )

 

Yaşamda herşey hareket halinde ve ritmik bir ahenk içindedir.  Ritim, hakereketin sayılarla anlatımıdır. Güneşin hareketi, dünyanın hareketi, mevsimler, gece gündüz sayılarla açıklanır.  Birbiri içine geçmiş bu ritimlerin holistik yapısı biyolojik olarak insan bedeninde de aynıdır. Hani bazı yazılarımda da mutlaka dile getirmişimdir…'' Ne varsa Alem de, o var Adem de '

Ritimlerin tutarlılığı hayatımıza şekil verir. 

Yani omurların ve diğer eklemlerin ritmik dizilişinde bozukluğun olmaması, denge halidir. Bu denge biz de güven duygusu yaratır. Bedenin ritmik düzende olduğunu gösterir. 

Dengeli olmak, güvenilir olmak, tutarlı olmak; bunlar hep birbiriyle örtüşen kavramlardır.

İnsanlar da ritmin dışa vurumu dans olarak karşımıza çıkar. Dans bize yakışan estetik bir durumdur. Dansın bir müzikle yapılması, ritmin bedenle buluştuğu estetik mükemmelliği sergiler. Müzikteki ritim ve ezgi doğayla bire bir örtüşen güçlü duyguları bize verir; tutarlılık, güven, denge, estetik, uyum. 

Kısacası Ritmo Dans  bunun için bomba gibi geliyor :) farklı bir çalışma mutlaka izlemeye ya da katılmaya çalışın o kadar hayyyt !

 

Gelelim sorumun cevabına…

İşte bu!  dediğimiz an da gözler tüm karşı cinslere kapanıyor mu…kapanmalı mı…ne olmalı…neler oluyor

Gerçeği söylemem gerekirse yaşım çıkacak ama eehhh olsun artık… :)

Ben genç yaşlarımdayken pek bi çapkındım (şimdilerde azıcık azaldı çok şükür )…çok kerelerde hatırlıyorum işte bu hayatımın prensi dediğimi ama ne yalan söyliyim anacım iki gözüm de körü körüne kapanmıyordu. Biri hafif açık kalıyordu uçan kaçana. Zıp zıp oluşumuzdan mı…sabırsız oluşumuzdan mı…gençlik pınarında oluşumuzdan mıy dı bilmiyorum…

Ama şimdilerde…

Yaş kemale ermiş dediklerinde ( bu kemal memal bana uğramıyor ya o da ayrı mesele tabiii korkuyor sanırım :) onun da kimyasını bozarım diye ) insan daha bi yorgun oluyormuş galiba. Yani ben bedenen yorgun olamadım bi türlü ama bi çok arkadaşım kalben ve bedenen yorgun olduklarını dile getirmişlerdir hep. 

Kalp artık çarpmalara risk almak istemiyor gibiymiş. Onun için de işte bu dediği anlarda tüm inancını ona bağlayıp kemale ermek istiyormuş. Öle diyorlar :(

Çok hoş bir beyfendi tanıdım. Hoş ama gerçekten…Karizmatik..hele gülünce karizması iki kat büyüyor. İnanılmaz keyifli kültürü var. İlk kez birinin yanında tam gün sıkılmadım.. ( Sıkılma ihtimalim var içimde ama o an olmadı yani ) Sıcak ve sempatik biri…mühürlü ve mühürsüz sicil kayıtları baya bi kabarık tabi... ( sicil burada aşk GBT si olunuyor anacım…herkes kendi sicilini  daha iyi bilir bu aşk GBT sinde ) 

Sohbet esnasında bana şunu söyledi…Ben gerçekten sevdiğim zaman gözümü kapatırım herşeye...

( sanki ortalıkta uçan kaçan bırakmışsın da :)) diyesim geldi ama diyemedim. Orada bu espiri olmazdı. Cıvıma dedim kendi kendime :) Hoşuma gitti öle bi şeyi duymak )

Bir an onun sevebileceği kadın olmak istedim. Sırf ayrı bir yerde olmak adına. Herkesden özel, değerli, farklı olmak için.

Sanırım bu aslında tüm kadınların istediği. Sevdiği adamın gözünde, kalbinde, bedeninde, teninde, terinde en özel yerde olmak. Tek olmak. Diğer kadınların imreneceği, kıskanacağı, gıbta ile bakacağı kadın olmak. Sevdiği ya da sevildiği adam tarafından demem daha doğru. Çünkü böle ilişkiler de var. Adamcağız deliler gibi seviyor teyzem de adamın parasını seviyor. Adamcağız onu en zirve de tutuyor teyzem mutsuz ya ne yapsa mutlu olamıyor. Çünkü sevdiği başka seveni başka oluyor :))) 

Bazen bu konum da olmak kadına güç veriyor. Aslında kadın diğer rakiplerine gücünü ispat etmeye çalışınca,  kendi de adamı da bi süre sonra mutsuz oluyor. 

Oohh! sonra gelsin kaçamaklar :( 

Yazık!

 

Neyse…bu adamdan hoşlandım anacım :) bir daha ki görüşmemiz de de sıkılmazsam yazarım size detayları :)) 

Bana bakın!  bu yazdıklarım aramızda ama ona göre :) anlatmam vallahi sonra özelimi bak :))

 

Bu deli zıp zıp sizleri seviyor…

Okuyan gözleriniz aşk dolu günler görsün…

Anlayan yürekleriniz çirkinlikler görmesin….

Kaçıyorum ben işim var azıcık :(

 

Haaaa! bu arada yazının başlığı ile ilgili açıklama bi sonra ki yazıma kaldı :))

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.