400 Vekil Talebi Tamamen Safsatadır.

Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı iyigunler.net haber sitesine çok özel ve çok önemli açıklamalarda bulundu.

13 Nisan 2015 Pazartesi 13:40
400 Vekil Talebi Tamamen Safsatadır.






                  400 Vekil Talebi Tamamen Safsatadır.

   Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı iyigunler.net haber sitesine çok özel ve çok önemli açıklamalarda bulundu.
   Ağrı'daki çatışmalardan,siyasi rakiplerine birçok konuda görüşlerini aldığımız Karslı seçimlerin bu ülkede yaşayan her kesimi çok çok ilgilendirdiğini ve çok önemli olduğunu ,bir yerde bu ülke yaşayanlarını önümüzdeki yıllarda kendi yaşam biçimlerini ve geleceklerini belirleyeceklerini belirterek,Ak Parti'nin 400 vekil almasının safsatadan öteye gidemeyeceğini söyledi.
   "Cumhurbaşkanı’nın 400 vekil talebi tamamen safsatadır.Bundan sonra tek çare, ömrünü uzatmak için toplumu germek ve bölmek olacaktır.Toplum olarak buna çok dikkat etmemiz gerekiyor." diyerek sözlerine devam eden Karslı son günlerde ülkemizde yaşanan olayların tesadüf olmadığı ve her birinin altında binlerce soru işareti bulunduğunu belirtti.
            Yaşadıklarımızı Tesadüf Demek Saflık Olur
   Ülkemizde yaşanan olayların şüphe celb eden cinsten, olduğunu belirten Karslı,elektriklerin kesilmesi, savcının vefatı, balyoz ve ergenekon beraatları, Fettullah Gülen’in terör elemanı olmasının tesadüf olamayacağını bu konuların en ince ayrıntısına kadar araştırılmasının gerektiğinin altını çizdi. 
   Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  on yıllık iktidarının en büyük ortağını ve en büyük destekcisini iddianame ile terör elemanı yapan iktidarın asıl ortaklarının, PKK, Elkaide, İşid olduğunu belirten Karslı bu  terör ortaklarının  da bu durum karşısında şaşkın vaziyette beklediğini belirtti.
   Konuşmasının diğer bölümlerinde Ağrı'da yaşanan olaylara dikkat çeken Karslı "Ağrı’daki çatışmalar çok dikkat edilmesi ve incelenmesi gereken bir olay. Çözüm süreci vs derken şimdi neden garip olaylar olmaya başladı?İşin daha enteresan tarafı bu olayların düzmece olduğunu ve kendilerinin araya girmelerine rağmen ateş edildiğini HDP’liler de söylüyor dedi 
   Ağrı'da yaşanan olaylarla ilgili olarak Demirtaş'ın sözlerini hatırlatan Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı Demirtaş'ın, Genelkurmay'ın  AKP’ye çalışmaktan ve muvazaalı işler yapmaktan vazgeçmeli sözlerinin  çok çirkin ve tehlikeli iddialar olduğunu sözlerine ekledi.
                   Seçimlere AK Parti'yi Yıpratacak 
     Söyleşimizin ilerleyen bölümlerinde seçimlere de değinen Karslı seçimlerin  AKP içindeki çatırdamaları ve  hesapları değiştirdiğini belirterek ,konuşanlar kervanına Mehmet Ali Şahin'in de katıldığını belirtti.Ak Parti içinde konuşanların sayısının önümüzdeki günlerde daha da artacağını belirten Karslı giderek işlerin iyice karışacağını söyledi. Karslı  AKP’nin gizli ortağı ve koltuk değneklerinin ise önümüzdeki günlerde yerine oturacağını belirtti.
                   Babacan'ın Sözleri Düşündürücüdür
   Söyleşimizin ekonomi ile ilgili kısmında ekonominin iyiye gitmediğini,özellikle orta ve küçük işletmelerin borç batağında olduğunu birçok işletmenin ise kapısına kilit vurduğunu belirten Karslı; Ali Babacan'ın  sanayi ile ilgili basında yer alan açıklamalarına değinerek " Ali Babacan bir plazanın açılışında sanayiden kazanmadan dışarıdan alınan borçlarla daha uzun süre böyle lüks yerlerde oturamayız demiş. Tamam da bu hükümet zamanında sanayi hep küçüldü, tarım ve hayvancılık tamamen öldü, her yerde tüketim arttı, üretim tamamen durdu.Nasıl düzelecek bu hükümetle,bu anlayışla merak ediyorum." diyerek sözlerini sürdürdü.
               AKP'yi Yenilme Korkusu Sarmış
  Seçim ve seçim meydanları hakkında görüşlerini sorduğumuz MerkezPartisi Genel Başkanı Abdurrahim Karslı bu konuda şunları söyledi."Seçim mitinglerini bizde yapacağız.Önümüzdeki günlerde mitinglere çıkacağız.Rakiplerimiz CHP, MHP,HDP seçim çalışmalarına ve seçim mitingine başladı.MHP kendi içinde mecliste en çok çalışan gerçek MHP'lileri liste dışı bırakarak küstürdü,CHP'de ise maalesef mezhep önceliğinin ön plana çıktı.Nasıl seçmenlerine bu durumu anlatacaklar merak konusu."
   Öte yandan Tarafsız! Cumhurbaşkanı  Erdoğan’ında  Sakarya’da ve her gittiği yerde başkanlık sistemini anlattığını söyleyen Karslı ,ancak tarafsız olması gereken herkesin Cumhurbaşkanı'nın meydanlarda dolaşarak Başkanlık sistemini anlatması ve bunun için üstü örtülü Ak Parti'ye oy istemesi  AKP aleyhine geri tepecektir dedi.
   Bu kadar yoğun Başkanlık sistemi söylemlerinden , AKP’yi seçimlerde yenilmek korkusu şimdiden sarmış diyen Karslı Cumhurbaşkanının  Aksaray'ında yalnız olduğunu  ve herkesten şüphe eder hale geldiğini söyledi. AKP içindeki muhalifler ise rotayı tayin edemez durumdalar olduğunu belirten Karslı AKP muhaliflerinin ise muhtelif partilere yerleşmeye çalıştıklarını belirtti.
    Sözlerinin sonunda Milletten istediklerinin bu seçimlerde elini vicdanlarına koyarak ve başını iki elinin arasına alarak memleketin gidişatını dikkatli düşünmeleri olduğunu belirten Merkez Partisi Genel Başkanı Abdurrahim Karslı bu seçim ülkemizde yaşam biçimini etkileyecek bir seçim olacaktır dedi.
Son Güncelleme: 13.04.2015 13:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.