AK Parti Batman 2. sıra adayı istifa etti

Ak Parti Batman Milletvekili Adayı, Emin Ekmen Adaylıktan Çekildi.

08 Nisan 2015 Çarşamba 12:30
AK Parti Batman 2. sıra adayı istifa etti






 AK Parti Batman 2. sıra adayı istifa etti

   Sosyal medyadaki Twitter hesabından yaptığı açıklamada Batman milletvekilliği adaylığından çekildiğini duyuran Emin Ekmen, "Arkadaşlarımızın uyumlu bir çalışma yürütmesine imkan vermek, Batman'ın siyasi coğrafya dağılımına uygun yeni bir adayın belirlenerek partimizin seçimlere daha güçlü ve heyecanlı girmesine fırsat tanımak üzere AK Parti Batman 2. sıra adaylığından yasal süresi içerisinde çekiliyorum." dedi. 
   Akil İnsanlar Heyeti'nde yer alan, 2014 yerel seçimlerinde Diyarbakır Yenişehir'den belediye başkanı olan Abdurrahman Kurt da kararını Twitter'dan duyurdu. Kurt, "Olanda hayır vardır. AK Parti'deki siyasi sürecimizi tamamlamış bulunuyoruz. Toplumsal barış adına yaptığımız çalışmalarda maddi manevi katkı sunan tüm dostlara en kalbi şükranlarımı iletiyorum. Umarım 2015 seçimleri bizi toplum olarak birbirimize daha da yakınlaştırır." ifadelerini kullandı. 
Son Güncelleme: 08.04.2015 12:34
Anahtar Kelimeler:
Ak Partiİstifa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.