AK PARTİ'lilerin ÇİLER'e güveni tam

06 Ocak 2018 Cumartesi 22:16
AK PARTİ'lilerin ÇİLER'e güveni tam






Geçtiğimiz hafta Başbakan Binali Yıldırım'ın katılım gösterdiği Kırklareli AK Parti 6. Olağan Kongresi'nde güven tazeleyerek yeniden il başkanlığı görevine gelen Alper Çiler, "Rabbim bizleri mahçup etmesin, hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin inşallah" dedi.

Kırklareli AK Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz, parti temsilcileri ve coşkulu halk kalabalığı eşliğinde seçim kuruluna giderek mazbatasını alan Kırklareli AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, daha sonra parti binasında pasta keserek yanında olan tüm teşkilat mensuplarına ve hemşerilerine teşekkür etti.

ÇİLER, "HALKIMIZI KUCAKLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Yeniden il başkanlığına seçilen AK Parti Kırklareli il başkanı Alper ÇİLER, Skyturk Muhabiri Araştırmacı Gazeteci Kemal KAÇMAZ'a şunları ifade etti: "Sayın Başbakanımız kongremize gelerek ilimiz için yapılacak olanları halkımıza anlattı. Ve bizde daha fazla hizmetin gelmesi için gece gündüz çalışacağız. Kırklareli ilimiz Avrupaya yetkin bir şehir olarak her geçen gün büyüyüp gelişip modernleşen bir şehir olmaya devam edecek. 2019'da yapılacak seçimlerde belediyeyi inşallah alacağız. Ve ilimiz için çok güzel projelerle, modern bir sehir üzerine çalışacağız. Hiçbir vatandaşımızı da ayırt etmeden kucaklamaya devam edeceğiz. Halkımıza hizmet için bu göreve geldik. Durmak yok yola devam dediğimiz bu kutlu yürüyüşte halkımızın dertlerini, sıkıntısını gidermek birinci görevimizdir. Rabbim bizleri mahçup etmesin, hayırlı hizmetler etmeyi nasip etsin inşallah" dedi.

BAŞBAKAN'DAN PROJELERLE GÖVDE GÖSTERİSİ

Geçtiğimiz hafta Başbakan Binali Yıldırım'ın katılım gösterdiği kongreden geriye kalan notlar ise şöyleydi:

Kongre öncesi Başbakan Binali Yıldırım Kırklareli için yapılacak hizmetleri sundu. Yıldırım, "Beş tane yeni barajin yapılacağını ve yem fabrikasının kurulacağını ve çok büyük istihdam sağlayacağını ve bunun yanında İstanbul'dan gelen hızlı trenin Kırklareli'nden geçip Edirne'ye gideceğini, beş tane yeni sağlık merkezleri kurulacağını ve Lüleburgaz Pınarhisar, Demirköy Kırklareli'nin çevre yollarının yapılıp bitirileceğini söyledi. Chp zihniyetinin bunları yapmaya gücü yetmez dedi. AK Parti yapıcı partidir. Halkımız mutlu olsun iyi yaşasın diye gece gündüz mücadele ediyoruz. Kırklareli'liler yapılacak seçimlerde inşallah AK Parti'ye tam destek vererek belediyeyi kazanacaktır. İl başkanımız, ilçe başkanımız, kadın kolları durmak yok, kapı kapı gezip yaptıklarımızı anlatacaklar ve halkımızda memnuniyetle  destek verecektir. Buna da kalpten inanıyorum" dedi.     

Son Güncelleme: 06.01.2018 20:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.