Ak Parti'nin İlk Durağı

Ak Parti, 1 Kasım Milletvekili seçimi aday tanıtım toplantısına bugün Ankara'da başladı.

21 Eylül 2015 Pazartesi 13:18
Ak Parti'nin İlk Durağı






Ak Parti'nin İlk Durağı 

Arena Kapalı Spor Salonu'nu sabahın erken saatlerinden itibaren 81 ilden gelen AK Partililer doldurmaya başladı. “İlk günkü aşkla aşkla, haydi Bismillah sloganıyla başlayan aday tanıtım toplantısına katılan AK Partililer ellerinde Türk bayrakları ve AK Parti bayraklarıyla sloganlar attı. Bazı partililerin destek verdikleri illerle ilgili adayların fotoğraflarının bulunduğu tişörtler giymesi de dikkati çekti. Sadece parti genel merkezi tarafından salona asılan pankartların dışında başka pankart açılmasına izin verilmeyen aday tanıtım toplantısına milletvekili adayları da gelmeye başladı.


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu salona gelerek eşi Sare Davutoğlu ile birlikte partililerini selamlayarak kırmızı karanfiller attı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ açılış konuşması yaptı.

Ardından sahneye gelen müzik grubu AK Parti'nin seçim şarkısı olan ve aday tanıtım toplantısının sloganı olan 'Haydi Bismillah' şarkısını söylediler.

Son Güncelleme: 21.09.2015 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.