Akşener; 25 bin kişiyle Beştepe'ye yürürüm' sözü bana ait değil

Gümüşhane’ye gelen MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener '25 bin kişi ile Beştepe'ye yürürüm' sözlerinin kendisine ait olmadığını söyledi.

02 Nisan 2016 Cumartesi 02:19
Akşener; 25 bin kişiyle Beştepe'ye yürürüm' sözü bana ait değil






Akşener; 25 bin kişiyle Beştepe'ye yürürüm' sözü bana ait değil


Erzincan’dan karayoluyla, görevden alınan parti mensuplarının düzenlediği program çerçevesinde Gümüşhane’ye gelen MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener’i, Atatürk Caddesi’nde partililer karşıladı. Açılan dev Türk Bayrağı ile bir süre yürüyen Akşener için, ‘Başbakan Meral’ sloganları atıldı. Akşener, daha sonra Atatürk Kültür Merkezi’ne geçerek, burada partililere seslendi.

'ABBAS YOLDA, ABBAS YOLCU'

Partisinin büyük kurultayını yapabilmeleri halinde başarı elde edeceklerine ve kendisinin de Başbakan olacağına inandığını kaydeden Akşener, “Bu ülkeyi yönetmeye, refah getirmeye, huzuru sağlamaya, kardeşlik hukukunu yeni baştan canlandırmaya hazırız. Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarına hazırız. Biz hazırız, milletimiz de hazır. Milletimiz bize, ‘kuvvetli bir alternatif olun’ diyor. Biz de diyoruz ki, 'biz hazırız, başaracağız.' Büyük kurultayı yapabilirsek, bu da görülüyor ki başaracağız ve Başbakan olacağım. Varsın bazı muhteremler 'koltuk sevdalısı' desin. Biz talibiz ve başaracağız. Buna inanıyorum. Çünkü ülkücü irade, hele de ülkücü kadınlar karar verirlerse, Abbas yolda, Abbas yolcu. Bundan kastettiğim iktidardır. Abbas’tan kastettiğim de AK Parti iktidarıdır” dedi.

ERDOĞAN’I KEŞKE ONBAŞI DEĞİL, OBAMA KARŞILASAYDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Nükleer Güvenlik Zirvesi’ne katılmak için gittiği ABD’nin başkenti Washington’da hava alanındaki karşılanmasına değinen Akşener şunları söyledi:
“İsterdim ki; Amerika Birleşik Devletleri’nde Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bir onbaşı değil, Obama karşılasaydı keşke. Muhtarlara esip gürleyen ve Obama’yı lime lime eden Cumhurbaşkanı Amerika’ya indi, onbaşı karşıladı. Yani haksızlık da etmeyelim, Çavuşoğlu da karşıladı. İnanın o onbaşının karşıladığını bir ülkücü olsaydı, şart ve ant olsun ki o uçakla geriye dönerdi.”

'KÜRŞAT KADAR CESUR OLACAĞIZ'

İktidar partisine eleştiriler yönelten Akşener, “İstişareyi hem sünnet, hem de töre kabul edeceğiz. Önce evimizi düzenleyeceğiz. Dedikoduyla, fitneci ilan ederek, parti içi rekabeti hainlik olarak kabul ederek yapılan siyasi anlayışı baştan sona değiştireceğiz. Milli ve manevi değerlerimizi, düşüncelerimizin merkezine koyacağız. Milletin beklentilerine uygun adımlar atacağız. İktidar oluncaya kadar öyle bir muhalefet yapacağız ki; Kürşat kadar cesur olacağız. Arı gibi çalışacağız. Çok çalışacağız ve en kısa sürede seçimi milletimize getireceğiz. Çünkü bunlar dayanamaz. Bunlar alışmışlar. İktidardan bahsediyorum. Bunlar alışmışlar, muhalefet ver yesin, ört uyusun” diyerek konuşmasını noktaladı.
Meral Akşener, geceyi Gümüşhane'de geçirecek, yarın da Bayburt'a gidecek ve burada partililere hitap edecek.

 
Son Güncelleme: 04.04.2016 01:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.