Alperen Ocakları seçimde hangi partiye oy vereceğini açıkladı

Alperen Ocakları Derneği Manisa İl Başkanı Ercan Çetin Kaya, Ak Parti tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında üyeleriyle beraber Ak Parti ve Selçuk Özdağ destek olacaklarını açıkladı.

30 Eylül 2015 Çarşamba 09:04
Alperen Ocakları seçimde hangi partiye oy vereceğini açıkladı






Alperen Ocakları'ndan Ak Parti'ye Destek

Alperen Ocakları Derneği Manisa İl Başkanı Ercan Çetin Kaya, Ak Parti tarafından düzenlenen aday tanıtım toplantısında üyeleriyle beraber Ak Parti ve Selçuk Özdağ destek olacaklarını açıkladılar.


alperen ocakları, akp, manisa, 1 kasım, aday tanıtım

AK Parti aday tanıtım toplantısında konuşan Manisa Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Ercan Çetinkaya dernek olarak 1 Kasım genel seçimlerinde Ak Parti’ye destek vereceklerini söyledi.

Çetinkaya, "Süreç 7 Haziran itibariyle çok farklı bir duruma geldi. Bir tarafta paralel yapı, bir tarafta Vatan hainleri bir tarafta Marksist, Leninist, ateist gruplar bir tarafta da bizim inancımızı taşıyan Muhsin Başkanın cezaevi arkadaşı, silah arkadaşı tabiri caizse Ülkücü hareketin tozunu yutmuş reisimiz, ağabeyimiz Selçuk Özdağ ve AK Parti kadroları. Ben kendim Kürt kökenli bir vatandaşım ama Türklüğüm destandır cihana” diye konuştu.

Son Güncelleme: 30.09.2015 09:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.