Ankara'da bombalı saldırı; Patlamadan 2 milletvekili son anda kurtuldu!

28 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıdan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’in son anda kurtuldukları ortaya çıktı.

18 Şubat 2016 Perşembe 16:43
Ankara'da bombalı saldırı; Patlamadan 2 milletvekili son anda kurtuldu!






Ankara'da bombalı saldırı; Patlamadan 2 milletvekili son anda kurtuldu!
Ankara'da 28 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırıdan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ve Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’in son anda kurtuldukları ortaya çıktı. Patlama alanına yaklaşık 50 metre mesafede olduklarını söyleyen Gider, “O an TIR'ın altına girdik zannettim” dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Ankara’da dün akşam meydana gelen bombalı saldırı esnasında AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile aynı araçta olduklarını söyledi. Gider, “Biz arabanın içerisindeydik. Hava karanlık. Patlama anında TIR'ın altına girdik sandık. Öyle bir ses. Sonra şoför ‘bina yıkıldı’ dedi. Bir baktık, alev topu yukarı çıkıyor. Büyük bir şaşkınlık yaşadık. Sonra da zaten ortalık ana baba gününe döndü” dedi.

Son Güncelleme: 18.02.2016 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.