Bahçeli Ak Parti'yi hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin Ak Parti'yi hedef alan konuşmalarında 'Akil insanlar'da nasibini aldı.

05 Ocak 2016 Salı 11:51
Bahçeli Ak Parti'yi hedef aldı






Bahçeli Ak Parti'yi hedef aldı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuştu. Bahçeli'nin Ak Parti'yi hedef alan konuşmalarında 'Akil insanlar'da nasibini aldı. 

Bahçeli konuşmasında " AKP, PKK'ya taşıyıcı bedenlik yapmıştır. PKK 11 Temmuz'da sözde ateşkesi bitirmiştir. 2015 yılında tarihte eşine az rastlanır bir ihanet AKP'ye nüfuz etmiştir." ifadelerini kaydetti.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

"Hani 63 akılsız vardı ya işte bu güruh 2015'te adeta firar etmiştir. Ne zaman milli değerlere karşı operasyon teşkil etse anında yerlerini alan bu 63'lüklerin ağızlarından vatan millet namına övücü söz çıkmamıştır. AKP-PKK işbirliği ile aranıp bulunan 63 lüzumsuz adamdan şimdilerde eser yoktur.

2015'te PKK fren tutmamış, insaf ve vicdan tanımamıştır. AKP, PKK'ya taşıyıcı bedenlik yapmıştır. PKK 11 Temmuz'da sözde ateşkesi bitirmiştir. 2015 yılında tarihte eşine az rastlanır bir ihanet AKP'ye nüfuz etmiştir. Demokrasi rafa kalkmış medya susturulmuştur. Türkiye 7 Haziran'dan sonra tarihinde görülmemiş rezaletlere mahkum edilmiştir.

Hükümet çaresizce terörün meydan okumalarını sineye çekmiştir.Terör sürecine methiye düzenlerden ne bir ses ne bir gürültü gelmiştir.

Biz Türkiye'nin büyümesini istemiyor muyuz? Elbette istiyoruz. Başka siyasi partileri bilmem ama bizim fedakar davranmak gibi hassasiyetimiz var. Anayasanın ilk 4 maddesini müdafa etmesek sorun yoktu. İhanet sürecini ağırdan alsak herşey bambaşka olurdu.

7 Haziran'dan 1 Kasım'a geçen kısa ve yoğun sürede doğru yapılması gereken neyse onu yaptık. Öngörülerimiz hep doğru çıktı.

Önce koltuk diyerek ilkelerimizi yok saydık, kırmızı koltuk uğruna hedeflerimizi yoksaysaydık bunu Türk milletine nasıl açıklayacaktık.Türklük gurur ve şuuruna yönelik hakaretlere gözlerimizi kapatsaydık bizlere nasıl Ülkücü denilecek MHP tarihe nasıl geçecekti.Hiçbir görüşümüzde açığa düşmedik.Erdoğan'ın kirli politikası nedeniyle hayırcı olduk

Biz hayır demesini de evet demesini de iyi biliriz. Türklüğün hayrına itirazlarımız hayır'la suçlanıyorsa biz hayırcıyız. Belki kendimizi iyi anlatamadık, hayırcı olarak afişe edilmemizin sebebi ne olursa olsun ders ve sonuçları çıkardık.

Kamu araştırmalarında bizi kaybetmiş gibi gösteriyorlar. Eğer ahlaki değerlere uyduğumuz için kaybettiğimiz söyleniyorsa varsın kaybedelim.

Türkiye istikrarsızlığın yörüngesine sabitlenmiştir. İşsizlik ve yolsuzluk toplumsal hayatı mahvetmiştir. Hükümetin imkan ve iddiaları arasında muazzam çelişkiler ekonomiye yük bindirmiştir.

Başkanlık sistemlerini dayatan tek kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır. Erdoğan öyle tarihi gaflara imza atmaktadır ki. Erdoğan Hitler’e özeniyorsa gitsin Almanya’da yöneticilik yapsın. Yeni anayasayı bahane eden Erdoğan’a Türk milleti göz açtırmayacaktır.

Yeni anayasa hazırlık çalışmalarında başkanlık sisteminin ısrar edilmemesi isteğimizdir. Davutoğlu, buna fırsat vermesin. Hitler de bu havadaydı. Stalin de böyle düşünüyordu. Tarihteki tüm despotlar adalet dağıttıklarını zannettiler. Erdoğan bilmiyorsa kendini öğreteyim. Adaletin dağıtıldığı tek mevki mahkemelerdir. Türkiye bir hukuk devletidir."
Son Güncelleme: 05.01.2016 11:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.