Bahçeli: AKP ile CHP koalisyonunu Cuma günü namaz sonrası kurmalılar

Eyüp KELEBEK- Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR, () - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti ile CHP Genel Başkanlarınnın koalisyon görüşmelerini heba etmemeleri gerektiğini söyleyerek, "Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu AKP ile CHP koalisyonunu...

06 Ağustos 2015 Perşembe 14:58
Bahçeli: AKP ile CHP koalisyonunu Cuma günü namaz sonrası kurmalılar






Eyüp KELEBEK- Hakan TÜRKTAN/ESKİŞEHİR, () - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti ile CHP Genel Başkanlarınnın koalisyon görüşmelerini heba etmemeleri gerektiğini söyleyerek, "Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu AKP ile CHP koalisyonunu Cuma günü namaz sonrası kurmalılar. Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi.
Eskişehir'de partisinin Zübeyde Hanım Kültür Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl İstişare Toplantısına katılan Devlet Bahçeli'yi partililer coşkuyla karşıladı. Partililer salon girişinde Bahçeli'ye çiçek verdi, yerlere gül döktü. Toplantıya MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Genel Başkan Yardımcıları Celal Adan, Ruhsar Demirel, Oktay Öztürk, Emin Haluk Ayhan, Atilla Kaya, Şefkat Çetin, TBMM İdari Amiri Seyfettin Yılmaz ile çok sayıda partili katıldı. MHP İl Başkanı Oğuz Sever'in kısa konuşmasının ardından Devlet Bahçeli kürsüye davet edildi. Bahçeli'nin partililere yönelik konuşması basına kapalı yapıldı.
TERÖRÜN KÖKÜ MUTLAKA KAZINMALI

Yaklaşık 1 saat süreyle konuşan Devlet Bahçeli toplantı sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli terörle ilgili olarak, "2013 yılından itibaren alan hakimiyeti anlayışı ile Güneydoğu Anadolu'da çok sayıda ilimize yığınak yapanlar 7 Haziran seçimleri sonrası bu yığınaklarını, terör faaliyetlerini artırarak açmışlar. Türkiye'de çok sayıda Mehmetçik ve polis kardeşimizin şehit olmasına sebebiyet vermişlerdir. Terörün kökü mutlaka kazınmalıdır, hiçbir şart altında taviz verilmemelidir" dedi.
26 GÜNLÜK ÇABAYI HEBA ETMEMELİLER
AK Parti ile CHP'nin hükümet kurması gerektiğini de söyleyen Devlet Bahçeli " Hükümet olarak sayın Başbakan tekrar görevlendirilmiştir. 26 gün bu koalisyon çalışmalarını devam ettirmiştir. Şimdi bu haftanın başında AKP ile CHP'nin komisyonları çalışmışlardır ve raporlarını genel başkanlarına vermişlerdir. Bu durum karşısında genel başkanlar 26 günlük çabayı heba etmemeliler ve Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu AKP ile CHP koalisyonunu Cuma günü namaz sonrası kurmalılar. Allah hayırlı uğurlu etsin" diye konuştu.
Bahçeli daha sonra Eskişehir Turunç Otel'de öğle yemeğini yedi ve ardından karayoluyla Kütahya'ya hareket etti.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.