Bahçeli: Chp'nin kuyruk acısı budur

Seçim döneminde "Bizi PKK ve Öcalan ile ortak etmek istediler"ifadesini kullanan Devlet Bahçeli, "CHP'nin kuyruk acısı bundandır" dedi.

01 Kasım 2016 Salı 10:42
Bahçeli: Chp'nin kuyruk acısı budur






Bahçeli: Bizi PKK ve Öcalan'la ortak etmek istediler
Partisinin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, 7 Haziran- 1 Kasım seçimlerinde "Bizi PKK ve İmralı canisiyle ortaklığa sürüklemeye çalıştılar" diyerek CHP'ye yüklendi:

BİZE HAYIRCI DİYENLER MAHÇUP OLACAKLAR
"7 Haziran-1 Kasım arasında yaşananlara tarih yazacaktır. O zaman MHP'nin hakkı Allah'ın izniyle teslim edilecektir. Bize hayırcı diyenler, koalisyondan kaçtığımızı uyduranlar mahçup olacaklar. Tarih bir kez daha yüzümüzü ak edecektir. 7 Haziran'dan sonra tertip edilen kara kampanyalar MHP'yi ele geçirme stratejilerinin ara istasyonlarıdır. Bu faturayı bize çıkarmakla kalmayıp, 2 Kasım sabahı ufkumuzu kapatmaya heves edenler, MHP'yi kirli operasyona alet etmek isteyen çürümüşlerdir.

Bahçeli: Bizi PKK ve Öcalan'la ortak etmek istediler 


ÇOK MU ŞEY İSTEDİK? AKP İLE CHP HÜKÜMET KURSUN DEDİK
7 Haziran'dan sonra Türkiye'nin toparlanması için yöntemler gösterdik hata mı ettik? Siyasetin sorumluluk almasını, ülkenin hükümetsiz bırakılmamasını arzuladık çok şey mi istedik? Seçimden en çok oyu alan AKP ile CHP hükümet kursun, ülkenin hayrınadır dedik, 32 gün toplanıp dağıldılar.

PKK VE İMRALI CANİSİYLE ORTAKLIĞA SÜRÜKLEMEYE ÇALIŞTILAR, CHP'NİN KUYRUK ACISI BUDUR
Bizi yüzde 60'lık bloka mahkum etmeye kalktılar. PKK ve İmralı canisiyle ortaklığa sürüklemeye çalıştılar. CHP'nin kuyruk acısı buraya kadar dayanmaktadır. İnançlarımızla, Türkiye'nin gerçekleriyle bağdaşmayan bir koalisyona sonu ölüm de olsa girmeyiz. Adımız MHP'dir, manevi muhafızlarımız bir hilal uğruna kefensiz yatan ülkücü şehitlerimizdir"
Son Güncelleme: 01.11.2016 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.