Bahçeli'den Melih Gökçek yorumu: Aday olmak istiyorsa..

Yerel Seçimler'de MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için teklif götürdüğü iddia edilen eski Başkan Melih Gökçek için, Bahçeli'den önemli açıklama..

29 Ekim 2018 Pazartesi 16:15
Bahçeli'den Melih Gökçek yorumu: Aday olmak istiyorsa..






Bahçeli'den Melih Gökçek yorumu: Aday olmak istiyorsa..


Partisi tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden alınan Melih Gökçek'e MHP'den teklif gittiği iddialarına en yetkili isimden açıklama geldi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bahçeli, Melih Gökçek'in MHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı iddialarına, "Sayın Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Aday olmak istiyorum derse MHP'ye şeref kazandırır" şeklinde yanıt verdi. Bahçeli, 'İstanbul'da adayınız kim olacak?' sorusuna ise, "Bir sürprizimiz olabilir" diye konuştu.

Bahçeli, 'Cumhurbaşkanı ile temasınız oldu mu?' sorusuna, "Bunların cevabını İsmail Küçükkaya veriyor sabah sabah. Bir ona sorarsanız" diye cevap verdi.

İstanbul'da Yeni Havalimanı'nın açılmasını değerlendiren Bahçeli, "Millete büyük bir hizmet olmuştur. Büyük bir açılış yapılacak. Biz de televizyonlardan takip edeceğiz." ifadelerini kullandı.

EYT AÇIKLAMASI

EYT konusuna değinen Bahçeli, "Diğer muhalefet partileri ile aynı alanda bulunmak istemiyoruz. İP, CHP ve HDP ile aynı yan yana olmak istemiyoruz. Onlar parlamenter sisteme dönme çabasında. Biz bu duruşlarını benimsemiyoruz. EYT konusunda MHP'nin seçim beyannamesinde madde vardır. Arkadaşların ön hazırlığı olmuştur. Bu konunun, bugünkü ekonomik şartlarda 700 milyarı bulacağı Cumhurbaşkanı tarafından ifade edilmiştir. Bugünkü ekonomik  dönemde ısrarcı olmama kanaatindeyiz. Meclis araştırması açılması konusunda MHP görüşlerini saklı tutmakla birlikte çekimser oy kullanmıştır" dedi.

İSTANBUL ADAYI

"İstanbul'da adayınız kim olacak?" sorusuna yanıt veren Bahçeli,  "Her ilde kendi adaylarımız gireceğiz. İstanbul'da da bir sürprizimiz olabilir. Sürprizi söylersem anlamı kalmaz. İleri ki günleri beklemek lazım." diye konuştu.

DOĞU İLLERİNDE SEÇİM

Doğu illerindeki seçim stratejisi sorusuna yanıt veren Bahçeli, "Bu konudaki düşüncelerimiz ilgi görmemiştir. Cumhur İttifakı devam ediyor. Yerel ittifakta yokuz diyoruz." dedi.

Son Güncelleme: 29.10.2018 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.