Bahçeli: Kandil'le şebeklik yapmak, AKP'nin ve Davutoğlu'nun uzmanlık alanıdır (2)

SAKARYA KONUŞMASI Devlet Bahçeli, Düzce mitingi sonrasında bir saat gecikmeyle geldiği Adapazarı Kent Meydanı'nda yaklaşık 10 bin kişiye konuştu. Meydana asılan pankartlar arasında Meral Akşener için 'Bacımıza dil uzatanının dilinizi...

20 Mayıs 2015 Çarşamba 18:18
Bahçeli: Kandil'le şebeklik yapmak, AKP'nin ve Davutoğlu'nun uzmanlık alanıdır (2)






SAKARYA KONUŞMASI
Devlet Bahçeli, Düzce mitingi sonrasında bir saat gecikmeyle geldiği Adapazarı Kent Meydanı'nda yaklaşık 10 bin kişiye konuştu. Meydana asılan pankartlar arasında Meral Akşener için 'Bacımıza dil uzatanının dilinizi kopartırız' yazılı pankart dikkati çekti.
Bahçeli, "Bir yanda demokrasiyi tırpanlarken ve diğer yanda diktatörlük temeli kazmakta, hukuku da boğazlamaktadır" dedi. Ak Parti iktidarının 13 yıllık faturasının, dışarıda taviz ve teslimiyet, içeride çaresizlik, ilkesizlik, rüşvet, ihanet kayırmacılık ve aymazlık olduğunu belirten Bahçeli, şunları söyledi:
''AKP'den arta kalan açlıktır, adaletsizliktir, ahlaksızlıktır, asayişsizliktir. Bunların devri saltanatında birilerinin zenginleştiği çok doğrudur. Birilerinin ceplerini doldurduğu doğrudur. Birilerinin harama el uzattığı, birilerinin yetim hakkını çaldığı, birilerinin boğazında haram lokmalarının indiği kesindir. Bunlara asla itirazımız yoktur. Bizim anlatmaya çalıştığımız zaten budur. Ama Erdoğan daltonunun 'zenginleştik' sözleri size nasip olmuş mudur? Cebiniz borçtan kurtulmuş mudur? Kredi tuzağına düşmeden yaşayabiliyor musunuz? Madem ki bunlara siz sahip olamadınız zenginleşen siz değilsiniz. Sorarım sizlere; bende yoksa sizde yoksa para kimin cebindedir? Paralar kimin haram lokmasındadır. Sizin hakkınız yetimin hakkı biçare kulların haramzadelerin saraylarında mıdır?"
ZENGİNLEŞME HİKAYELERİ
Bahçeli Ak Parti'nin seçim reklamlarını da eleştirerek, ''Kim yatak odasında para kasalarının içerisindedir. Oturma odalarında da ayakkabı kutularında deste deste çıkan haram paraları biliyorsunuz. Vakıf adı altındaki tahsilat adına saklanan soygunları biliyorsunuz. Yeter artık diyerek ayağa kalkacaksınız. Ya kalkınma ve zenginleşme hikayelerini dinlemeye devam edeceksiniz ya da soygunu ahlaksızlığa dur diyeceksiniz. Ya zulme istismara adaletsizliğe alçaklığa göz yumarak harama göz yumacaksınız" dedi.
"ERDOĞAN YETKİSİNİ AŞTI"
Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan yetkisini aştığını, ettiği yemini çiğnediğini kaydederken sözlerini şöyle sürdürdü:
"Erdoğan yetkisini kat be kat aşmıştır. Şeref ve namus üzerine ettiği yeminleri çiğnemiştir. İktidarsızlığın, anlaşmazlığın, kavga ve polemiklerin merkezinde Erdoğan vardır. Türk milleti 10 Ağustos 2014 de ilk kez cumhurbaşkanı seçmiştir. Şimdi soruyorum. Cumhurbaşkanı oylarken rejim değişsin dediniz mi? Cumhurbaşkanı seçerken Erdoğan'ın başkan olması için kapı açtınız mı? Hayırsa bu Erdoğan ne yapmakta, ne söylemekte? Her gün meydan meydan nasıl dolaşabilmekte? Erdoğan bir yanda dünya turu atarken diğer yanda da başkanlık sistemi için kulis ve siyasi çalışma yapmakta. Bir yanda demokrasiyi tırpanlarken, diğer yanda diktatörlük temeli kazmakta, hukuku da boğazlamaktadır. Bir yanda maneviyat istismarı yaparken, diğer yandan Cumhurbaşkanlığı makamına yakışmayacak her türlü basit ve bayağı davranışların tarafı olmaktadır. Kaçak ve karanlık sarayda, kul hakkını gasp etmiş, haram deryasında boğulmuştur. Ayakkabı kutularına sizlerin emeğini, gelirini, göz nurunu doldurmuştur. Sakarya çalışmış, havuzcular yemiştir. Sakarya üretmiş, bakan ve başbakan çocukları götürmüştür."

Zafer TOKUŞ- Aziz GÜVENER/ADAPAZARI (Sakarya), () -

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.