Bahçeli; MHP'yi paralel yapıya teslim etmeyeceğiz

MHP'de kurultay için mahkeme kararı verilmesinin ardından sürece ilk kez sert tepki gösteren Devlet Bahçeli 'Partimizi paralel yapılanmaya teslim etmeyeceğiz' dedi.

12 Nisan 2016 Salı 12:01
Bahçeli; MHP'yi paralel yapıya teslim etmeyeceğiz






Bahçeli; MHP'yi paralel yapıya teslim etmeyeceğiz

MHP'de kurultay için mahkeme kararı verilmesinin ardından sürece ilk kez sert tepki gösteren Devlet Bahçeli 'Partimizi paralel yapılanmaya teslim etmeyeceğiz' dedi.

Olağanüstü kongre tartışmalarıyla çalkalanan MHP'nin grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli "Olağanüstü kurultay yapılmayacaktır. Partimizi paralele teslim etmeyeceğiz. Paralel artıklarının yaşadıkları onlara müstehaktır" dedi.  

Bahçeli'nin grup konuşmasında şu ifadeleri kullandı: Olağanüstü kurultay yoktur yapılmayacaktır. Olağan büyük kurultay takvimini beklemek yerine olağanüstü kurultay peşinde koşanlar hüsrana uğrayacaktır. MHP ile uğraşılması boşuna değildir. MHP ayak oyunlarına hazrılıklıdır. Her musibeti def edecek cesarettedir. Tüzük kurultayı için imza veren her kardeşim benim için değerlidir. Anlamadığım ve asla anlayamacağım ön plandaki çığırtkanlar MHP'yi bir plan çeröçevesinde etkisizleştirmek siteyenlercir. Bunlar 40 fırın ekmek yeseler yine de MHP'yi kafalarına göre tanzime edemeyeceklerdir. Bu davanın hamuru şehit kanıyla yoğrulmuştur.

PARALEL ARTIKLARIN YAŞADIĞI ONLARA MÜSTEHAKTIR

Doğru, adil olması kaydıyla hukuka her zaman riayet ederiz. Bundan sonra da sırayı yargıtay safhası alacak. Bu ucubeler başka kapılarda gezip de nereye gitmiştir. Bizim paralele teslim edecek bir partimiz yoktur, Paralel artıklarının yaşadıkları onlara müstehaktır. 18 Mart 2018'i bekleyin.Şimdiden sevinç çığlıkları atanları görüyorum. Olağanüstü kurultay talep edenlerin samimiyeti yoktur.  

GÜVERCİN TAKLALARI ATANLAR ABD'NİN KUKLASI

MHP'ye nüfuz etmek, yuvalanmak ve operasyon partisi olarak kullanmak isteyen, 'okyanus ötesi' kaçkınlarının, Paralel artıklarının mutluluğunu da ibretle izliyorum. Kendi kurum ve kuruluşlarına kayyum atandığında kıyameti kopartan, kayyumun gölgesi MHP'ye değince güvercin taklaları atan zevat ve zümreye diyorum ki bugüne kadar ne yaşamışsanız müstahaktır. Bunlar dini paraya dönüştüren, imamlığı şirkete çeviren, ABD'nin kuklası, İslamiyet'in yüz karalarıdır.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.