Bahçeli'nin yerine Oktay Vural mı geliyor?

Sağlık sorunları yüzünden grup toplantısına katılamayan Devlet Bahçeli yerine, Grup Başkan Vekili Oktay Vural kürsüye çıkacak

25 Ocak 2016 Pazartesi 17:38
Bahçeli'nin yerine Oktay Vural mı geliyor?






Bahçeli'nin yerine Oktay Vural mı geliyor?

MHP'de muhaliflerin topladığı kurultay imzası gerginliği sürerken, yıllar sonra bir ilk yaşanıyor. Sağlık sorunları yüzünden grup toplantısına katılamayan Devlet Bahçeli yerine, Grup Başkan Vekili Oktay Vural kürsüye çıkacak. Bu durum, Bahçeli'nin yerine Oktay Vural mı geliyor yorumlarına neden oldu.
MHP'de 19 yıl aradan sonra bir ilk yaşanacak.

BAHÇELİ ANJİYO OLMUŞTU

Anjiyo olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yerine MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural konuşma yapacak.
Yarın Meclis'te partilerin grup toplantıları var. Liderler kürsüye çıkacak ve önemli değerlendirmelerde bulunacak. MHP cephesinde ise bir ilk yaşanacak.

Bahçeli'nin 19 yıllık genel başkanlığı boyunca ilk kez parti grubunda bir başkası konuşacak.



MHP Grup Toplantısı yarın TBMM'de yapılacak. Toplantıya başkanlık edecek olan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın kürsüden de konuşacağı öğrenildi.

MHP'DE 19 YIL SONRA BİR İLK!

Yani 1997'den beri genel başkanlık koltuğunda oturan Devlet Bahçeli'nin yerine ilk kez ‘başka birisi' partililere hitap edecek.

BAHÇELİ DİNLENİYOR

MHP Genel BaşkanıDevlet Bahçeli geçtiğimiz hafta Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde anjiyo olmuştu. Bahçeli, Ankara'daki bilkent Otel'de dinleniyor.
Son Güncelleme: 25.01.2016 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.