Bakan Avcı'dan bisiklet dağıtımında öğrencilere 'akrobasi' uyarısı (2)

EĞİTİMDE FEVKALADE İYİ BİR DURUMDAYIZ Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Vilayet Meydanı'ndaki bisiklet dağıtım törenin ardından sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Şahin Park Otel'de bir araya geldi. Bakan Avcı burada yaptığı konuşmada...

20 Mayıs 2015 Çarşamba 16:09
Bakan Avcı'dan bisiklet dağıtımında öğrencilere 'akrobasi' uyarısı (2)






EĞİTİMDE FEVKALADE İYİ BİR DURUMDAYIZ
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Vilayet Meydanı'ndaki bisiklet dağıtım törenin ardından sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle Şahin Park Otel'de bir araya geldi. Bakan Avcı burada yaptığı konuşmada eğitimde durumun çok iyi olduğunu belirterek, şöyle dedi:
"Eğitimde fevkalade iyi bir durumdayız. Çok iyi bir rota tutturmuş vaziyetteyiz. Yaptığımız düzenlemelerin olumlu sonuçlarını alıyoruz. Bugünlerde sadece konuşulduğu için atıfta bulunuyorum. Yoksa öyle bir ihtimal gördüğüm için söylemiyorum ama gençlerin bunu bilmesinde fayda var. Bir takım koalisyon lafları falan, olacak şey değil ama farzımuhal böyle bir ihtimalin ne anlama geldiğini biz daha önce yaşadıklarımızdan biliyoruz. Ben böyle dönemlerde bürokrasideydim. Devlet memuru olarak Kopenhag Büyükelçiliği'nde görev yapıyordum. Döviz yokluğunda aylarca maaş alamadık. Devlet, Kopenhag'daki kendi memurunu 5 parasız bırakacak hale gelmişti. Rahmetli Özal bunu sık sık hatırlatırdı, çünkü bunu yaşayan oydu. Ankara'da Başbakanlık binasını ısıtacak yakıt yoktu. Onun için Türkiye'nin tekrar böyle maceralara tahammülü yok. Çok şükür, millet neyin ne olduğunu gördü. 'Asgari ücreti bin 500 lira yapacağım, 2 ikramiye vereceğim' diyor. Siirt'teydik, Siirt'teki vatandaş diyor ki, 'Mazotu bir buçuk lira yapacağını söylüyor. Şayet bunlar iktidara gelirse diyor, ben o bir buçuk lira yapacağını söylediği mazotu bulursam beş liraya da almaya razıyım."
BAYRAK ÖPEN İKİZLERLE HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ
Bakan Nabi Avcı, daha sonra Eskişehir'in Mahmudiye ilçesine gitti. Avcı kendisini karşılamaya gelenler arasında bulunan, geçen 23 Nisan'da Mahmudiye İlçesi'nde bir işyerinin önünde asılı Türk bayrağını defalarca öpen ve bu öpme anı işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilip sosyal medyada yayınlanınca tıklanma rekoru kırılan 8 yaşındaki Beren Nafi Alsan ve ikizi Ceren Nur Alsan'la bir süre sohbet etti. Avcı, Ceren Nur Alsan'ın kendisine verdiği kır çiçeklerini ceketinin yakasına taktı ve ikizlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. 
Bakan Avcı, kaymakamlığı ve belediyeyi ziyaret edip esnafla görüştükten sonra Çifteler ilçesine hareket etti.

  FOTOĞRAFLI    

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.