Bakan Eroğlu çocukları uyutmadan büyüttürmek istiyor

Bakan Veysel Eroğlu, ninni ile şarkıyı, çocuk ile bebeği birbirine karıştırınca duvara tosladı.

03 Kasım 2016 Perşembe 00:41
Bakan Eroğlu çocukları uyutmadan büyüttürmek istiyor






Bakan Eroğlu çocukları uyutmadan büyüttürmek istiyor

Kendi ilgi alanı dışında ahkam kesmekten bir türlü vazgeçmeyen siyasiler hiç anlamadıkları konulara girince duvara tosluyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Amasya'da yaptığı konuşmada annelere seslenerek "Artık evletlarınıza çocuklarınıza ninni okurken ‘uyusun da büyüsün' demeyeceksiniz" talimatı vermeye kalktı.

Bakan, galiba annelerin ninni ile bebekleri arasında kurduğu sıcak köprünün ne anlama geldiğini muhtemelen bilmiyor.

Bakan Eroğlu, muhtemelen ailelerin uyanık nesiller yetiştirilmesi gerektiği mesajı vermek istemiş, ama ninni gibi önemli bir konuya girince çocuk yetiştirme konusundaki kadın bilgeliğinden uzaklaşmış.

Ninni'yi bir şarkı olarak algılayan Bakan Veysel Eroğlu, nininin çocuklara evlatlara değil de henüz bebeklere söylendiğini bilseydi, onların gizemli ruh dünyalarında anne ile kurduğu sıcak ilişkinin müzikal bir dile dönüştüğünü anlaması zor olmazdı.

Eroğlu'nun çocuk şarkılarıyla ninniyi birbirine karıştırması son derece normal. Kendi alanınında bile çok sayıda konuda halka yanlış bilgi veren Bakan Eroğlu'nun bebek büyütme işinde annelerin işine karışmamasını tavsiye ederiz..
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.