Bakan Güllüce: Biz ne yapıyorsak alın terimizle yapıyoruz (2)

BAKAN GÜLLÜCE :ANADOLUNUN BİR ÇOK YERİ RİKSLİ Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Vali Balkanlıoğlu’dan kent hakkında kısa bir brifing alan Güllüce gazetecilerin...

06 Mart 2015 Cuma 13:55
Bakan Güllüce: Biz ne yapıyorsak alın terimizle yapıyoruz (2)






BAKAN GÜLLÜCE :ANADOLUNUN BİR ÇOK YERİ RİKSLİ
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti. Vali Balkanlıoğlu’dan kent hakkında kısa bir brifing alan Güllüce gazetecilerin depremle ilgili sorularını yanıtladı. Bazı profesörlerin son günlerde depremle ilgili açıklamalarını değerlendiren Bakan Güllüce, "11 şiddetinde bir deprem olursa Allah vermesin yani. Depremi bilen birisiyim, parlamentoda Deprem Komisyonu başkanlığı da yaptım. Bu ülkenin her türlü imkanları vardır. Anadolu’nun bir çok yeri depremle ilgili risklidir" dedi.

Kentsel Dönüşüm Yasası’nın önemine de değinen Bakan Güllüce şunları söyledi:
"Hatırlarsanız hiç birilerinin söyleyemeyeceği cesaretle sayın Cumhurbaşkanımız başbakanken ‘siyaseti, iktidarı kaybetme pahasına olsa biz bu kentsel dönüşümü yapacağız’ diyor. Niye diyor bunu bu kadar insanlarımız ölmesin, şehirlerimiz harap olmasın, yıkılmasın. ‘Bizim Başbakan, bakan olmamız önemli değil, önemli olan milletin ayakta kalması’ demiştir ve bu Dönüşüm Yasası bunun üzerine çıkmıştır. Bu yüzden kentsel dönüşümlerle yürüyen başkanlarımızı çok tebrik ediyorum. İnşallah birkaç yıla kalmaz çok daha büyütülür ve başımızın derdini azaltırız."
Bakan Güllüce, daha sonra karayolu ile Samsun'a hareket etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.