Bakan Kılıç, Kurban Bayramı'nı memleketi Samsun'da kutladı

İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Jandarma Komutanlığı, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda bayramlaşma törenlerine...

24 Eylül 2015 Perşembe 14:34
Bakan Kılıç, Kurban Bayramı'nı memleketi Samsun'da kutladı






İlker AKTAŞ/SAMSUN, () - GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Jandarma Komutanlığı, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda bayramlaşma törenlerine katıldı.
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kurban Bayramı'nın ilk gününü memleketi Samsun'da geçirdi. Güne baba ocağı Badırlı Köyü’nde kıldığı bayram namazı ile başlayan Bakan Kılıç, aile kabristanlığını da ziyaret etti. Badırlı Köyü’nde halkla bayramlaşan Bakan Kılıç, daha sonra Samsun Jandarma Komutanlığı’na giderek buradaki personelin bayramını kutladı. Ziyaretlerine Samsun Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ve Samsun Sahil Güvenlik Komutanlığı’yla devam eden Bakan Kılıç, son olarak Samsun Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleşen bayramlaşma programına katıldı. Burada Bakan Kılıç'a, Samsun Valisi İbrahim Şahin de eşlik etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yarın partisinin il başkanlığı binasında gerçekleşecek olan bayramlaşma törenine de katılacak.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.