Bakan Yılmaz: Çözüm süreci insanların en doğal hakkını iade etmektir

BELDELERİ ZİYARET ETTİ Çeşitli açılışlara ve temel atma törenine katılmak üzere Yıldız Beldesine geçen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, burada Yıldız Beldesi Çok Programlı Lisesinin temelini attı. Yıldız Beldesi’nde vatandaşlara...

24 Mayıs 2015 Pazar 21:37
Bakan Yılmaz: Çözüm süreci insanların en doğal hakkını iade etmektir






BELDELERİ ZİYARET ETTİ
Çeşitli açılışlara ve temel atma törenine katılmak üzere Yıldız Beldesine geçen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, burada Yıldız Beldesi Çok Programlı Lisesinin temelini attı. Yıldız Beldesi’nde vatandaşlara hitap eden Bakan Yılmaz, Ak Parti’nin hizmet partisi olduğunu söyledi. Ak Parti iktidarları sayesinde ülkede huzur olduğunu belirten Bakan Yılmaz şöyle konuştu:
ÇEVREMİZDE BİR ATEŞ ÇEMBERİ VAR
"Çevremizde bir ateş çemberi var. Suriye’ye, Irak’a, Yemen’e, Libya’ya, Yunanistan’a bakın. Ama bu kadar ateş çemberi ülke içerisinde, hep beraber barış, esenlik yurdu oluşturmuşsak bunu da istikrar sayesinde yaptık. Bu istikrar, bu esenlik, bu huzur aynı sağlık gibidir. Varlığın kıymeti bilinmez, ne zaman ki kaybederiz işte o zaman ah vah deriz. O zaman huzurun kıymetini anlarız, ancak bir kaybettikten sonra bir daha bulabilmek zordur. İnsanlarımız barış istiyor. Ülkede kavga istemiyor. Türkiye’de birliğin ve beraberliğin çimentosu Ak Parti’dir. Doğuda ve Güneydoğu’da CHP yok. Güneydoğu ve Doğu Anadolu’da MHP yok. Tek milletvekilleri yok. Doğu’da ve Güneydoğu’da milletvekili çıkartamayan bir parti iktidar olabilir mi. Olamaz."
BARIŞIN MİMARI AK PARTİ’DİR
Bakan Yılmaz, çözüm sürecinin Türkiye’nin milli birliğini güçlendirdiğini, insanların bu ülkeye olan bağlılığını artırdığını kaydetti. Çözüm sürecini başlatarak en büyük hizmeti yaptıklarını söyleyen Bakan Yılmaz, "Çözüm süreci devam ederse ülke kaynaklarını heba etmeyeceğiz, enerjimizi boş yere harcamayacağız, ülkemizin kalkınmasına kullanacağız. Eğer çözüm süreci barışa neticelenirse ülkeye kalkınma gelecek." dedi.
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Sivas Valisi Alim Barut ve diğer yetkililer daha sonra çok programlı lisesinin temeli atarak, halı sahanın açılışını gerçekleştirdi. Yılmaz, ve beraberindekiler Güneykaya Beldesi’nde geçerek seçim irtibat bürosu açılışı yaptı. Bakan Yılmaz daha sonra il merkezine geçerek Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi Bahçesinde Sivas Halk Sağlığı Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, 'Okullarda Fiziksel Aktivitenin Artırılması' protokolü kapsamında 200 adet bisikleti öğrencilere dağıttı.
FOTOĞRAFLI

Son Güncelleme: 24.05.2015 23:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.