Başbakan Davutoğlu, Merkez Bankası Başkanı ve ekonomi kurmaylarından brifing aldı

Ümit KOZAN/ANKARA, () - BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, New York temaslarını tamamlayıp Ankara'ya dönmesinin hemen ardından Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Vahdettin Ertaş ve Hazine Müsteşar Vekili Cavit...

08 Mart 2015 Pazar 11:09
Başbakan Davutoğlu, Merkez Bankası Başkanı ve ekonomi kurmaylarından brifing aldı






Ümit KOZAN/ANKARA, () - BAŞBAKAN Ahmet Davutoğlu, New York temaslarını tamamlayıp Ankara'ya dönmesinin hemen ardından Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Vahdettin Ertaş ve Hazine Müsteşar Vekili Cavit Dağdaş'ı Başbakanlık Resmi Konutu'na çağırarak ayrı ayrı brifing aldı.
Görüşmede, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da hazır bulundu. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu, New York temasları sırasında yabancı yatırımcılarla yaptığı görüşmelerde edindiği izlenimler çerçevesinde yapılan değerlendirmelerde yurtdışı ve iç piyasalarda son haftalarda yaşanan gelişmeler ele alındı. Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, kabulde, Pazartesi günü İsviçre'nin Basel şehrinde yapılacak olan, önde gelen büyük ekonomilerin Merkez Bankası başkanlarının katılacağı ve son gelişmelerin ele alınacağı Küresel Ekonomi Toplantısı (Global Economic Forum) hakkında da bilgi verdi. Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın da katıldığı brifinglerde ekonomi ile ilgili kurumların önümüzdeki dönem atabileceği adımlar da değerlendirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.