Başbakan Yıldırım ile İspanya Başbakanı Rajoy görüştü

Başbakan Yıldırım ile İspanya Başbakanı Rajoy telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye'nin, dost ve müttefik İspanya'nın toprak bütünlüğüne olan desteği vurgulandı.

02 Kasım 2017 Perşembe 16:45
Başbakan Yıldırım ile İspanya Başbakanı Rajoy görüştü






ANKARA (AA) - Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Binali Yıldırım, İspanya Başbakanı Mariano Rajoy ile telefonla görüştü.

Türkiye'nin, dost ve müttefik İspanya'nın toprak bütünlüğüne olan desteğinin vurgulandığı görüşmede, Katalonya meselesinin İspanya'nın iç meselesi olduğu ve İspanya Anayasası çerçevesinde sorunun çözüleceğine inanıldığı belirtildi.

Yıldırım ve Rajoy'un görüşmede, çok iyi düzeyde seyreden ikili ilişkilerin daha da güçlendirilmesi için ortak çabaların sürdürülmesinde mutabık kaldığı aktarıldı.

Muhabir: Sinan Uslu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.