Başbakan Yıldırım'dan Eskişehirspor'a ziyaret

Eskişehir'de temaslarda bulunan Başbakan Yıldırım, Eskişehirspor Kulübü'nü ziyaret etti.

03 Ekim 2017 Salı 19:32
Başbakan Yıldırım'dan Eskişehirspor'a ziyaret






ESKİŞEHİR (AA) - Başbakan Binali Yıldırım, "Hemşehrilerim (Eskişehirliler) Hırvatistan maçında muhteşemdi. O maçın kazanılmasında Eskişehir'in desteğinin, coşkusunun büyük katkısı olduğunu bütün Türkiye biliyor. Cuma günkü maçta da aynı coşku ve destekle milli takımımız güçlü rakibi İzlanda karşısında çok iyi bir sonuç alacaktır." dedi.

Kentte bir dizi temaslarda bulunan Başbakan Yıldırım, Eskişehirspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Yıldırım, Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, Kulüp Başkanı Sinan Özeçoğlu, futbolcular Erkan Zengin, Bilal Aziz Özer ve kulüp çalışanları tarafından karşılandı.

Basına kapalı gerçekleşen ziyarette, Başbakan Yıldırım'a üzerinde isminin yazdığı 26 numaralı Eskişehirspor forması ve Devrim otomobilinin camdan yapılmış maketi hediye edildi.

Yıldırım, ziyaretin ardından A Milli Futbol Takımı'nın Dünya Kupası Elemeleri'nde Cuma günü Eskişehir'de İzlanda ile oynayacağı maça ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Türkiye'nin Hırvatistan ile yaptığı ve 1-0 kazandığı maçın Eskişehir'de oynandığını anımsatan Yıldırım, "Hemşehrilerim (Eskişehirliler) Hırvatistan maçında muhteşemdi. O maçın kazanılmasında Eskişehir'in desteğinin, coskusunun büyük katkısı olduğunu bütün Türkiye biliyor. Cuma günkü maçta da aynı coşku ve destekle milli takımımız güçlü rakibi İzlan'da karşısında çok iyi bir sonuç alacaktır. Şimdiden tüm Eskişehirlilerin gösterdiği bu milli duruş ve vatanseverlik dolayısıyla teşekkür ediyorum. Maça bütün hemşehrilerimizi bekliyoruz." diye konuştu.

Yıldırım, Eskişehirspor Başkanı Özeçoğlu'na da hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirterek, Eskişehirspor'un hakettiği o şaşaalı dönemlere yeni yönetimiyle geleceğini söyledi.

Muhabir: Mümin Altaş-Deniz Açık-Emrah Yaşar

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.