BBP Lideri Destici'nin acı günü

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin ablası 58 yaşındaki Mükerreme Destici, tedavi gördüğü Eskişehir Devlet Hastanesi'nde vefat etti. Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altında...

18 Ağustos 2015 Salı 00:28
BBP Lideri Destici'nin acı günü






BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin ablası 58 yaşındaki Mükerreme Destici, tedavi gördüğü Eskişehir Devlet Hastanesi'nde vefat etti. Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir Eskişehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altında olan Mükerreme Destici, bu gece saat 22.30 sıralarında yaşamını yitirdi. Mükerreme Destici yarın Eskişehir'in Günyüzü ilçesi Gecek Mahallesi'nde öğleyin kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanında toprağa verilecek. Cenaze törenine BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de katılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.