Beşir Atalay: Biz çok rahat bir şekilde yine iktidarız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, toplumun nabzını çok iyi tuttuklarını belirtirken, "Hamd olsun bizim 2011'den beri devam eden bir yüzde 50 bandımız vardı. Bu bandın zaman zaman üstüne çıkarız, bazen biraz altına düşer,...

05 Mayıs 2015 Salı 16:52
Beşir  Atalay: Biz çok rahat bir şekilde yine iktidarız






AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, toplumun nabzını çok iyi tuttuklarını belirtirken, "Hamd olsun bizim 2011'den beri devam eden bir yüzde 50 bandımız vardı. Bu bandın zaman zaman üstüne çıkarız, bazen biraz altına düşer, yine biraz altındayız, ama rahat bir şekilde iktidar olacak şekilde çalışıyoruz. Biz çok rahat bir şekilde yine iktidarız" dedi.
Beşir Atalay, milletvekili adaylarına destek vermek ve ziyaret etmek için geldiği Kırıkkale'de partililer tarafından karşılandı, seçim bürosunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ak Parti olarak pozitif ve güler yüzlü bir kampanya yürüteceklerini belirten Atalay, "Biz eleştiri ile meşgul değiliz, biz iktidarız. Biz bugüne kadar ki yaptıklarımızı ve bundan sonra da Türkiye'ye neler yapacağız? Şehirlerimize neler yapacağız onları anlatıyoruz. Eleştiri muhalefete yakışır. Gerektiğinde de bizim onlara bazı açıklamalarımız oluyor tabi. Ama bu eleştirilerin dozunu da saygı çerçevesinde kalması gerektir" dedi. Toplumun nabzını çok iyi tuttuklarını, seçim olmasa da her ay düzenli kamuoyu yoklamaları yaptıklarını belirten Atalay, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Şu anda genel merkezde 12 kişiden oluşan bizim bir strateji ekibimiz var. Bunun içinde hükümetten, meclisten, partiden arkadaşlarımız var. Kamuoyu araştırması şirketleri var. Çalışmalarımızı yürüten firmaların temsilcileri var. Benim başkanlığımda, biz yoğun çalışıyoruz. Haftada bir de kamuoyu yoklaması yapıyoruz. Şimdi büyükşehirlerimizi bir daha yapıyoruz. Tüm illerimiz için ayrı ayrı çalışmalar yapmıştık. Şimdi büyükşehirler ve sonrada diğer illeri tekrar anketten geçireceğiz. Bu çerçevede biz doğrusu çok rahat bir şekilde yine iktidarız. Hamdolsun bizim 2011'den beri devam eden bir yüzde 50 bandımız vardı. Bu bandın zaman zaman üstüne çıkarız, bazen biraz altına düşer yine biraz altındayız ama rahat bir şekilde iktidar olacak şekilde çalışıyoruz. Bu bilinçle çalışıyoruz. Diğer partinin durumları etik değil, paylaşmak istemiyoruz. Ucuz seçim vaatleriyle seçime girmeyiz. Biz yapacağımızı seçim beyannamemizde ifade ettik. Onun dışında intibaklar, emeklilerin tamamını kapsamamıştı sadece bunu devam ettireceğiz, o yönde çalışmamız var. İktidar olmayacak partilerin sorumsuzluğu içinde açıklamalar yapmayız. Söylediklerimizin hepsini yaptık ve yapacağız".

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.