Bozdağ: Sermaye için güvenli ekonomik ortam var

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, "Türkiye'de hem yerli hem yabancı sermaye için güvenli bir ekonomik ortam vardır, siyasi istikrar, güçlü iktidar vardır." dedi.

11 Nisan 2018 Çarşamba 15:46
Bozdağ: Sermaye için güvenli ekonomik ortam var






ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "Türkiye'de hem yerli hem yabancı sermaye için güvenli bir ekonomik ortam vardır, siyasi istikrar, güçlü iktidar vardır." ifadelerini kullandı.

Bozdağ, "Terör varlığını sürdürdüğü müddetçe dünyanın her yerinde Türkiye Cumhuriyeti devleti, teröristlerin ensesinde olmaya devam edecektir." dedi.

MİT'in yurt dışı operasyonları ile ilgili olarak, Bozdağ, "Bu sadece Gabon'la veya Kosova'yla sınırlı bir şey değildir. Teröristlerin olduğu her yerde devam eden bir mücadeledir." şeklinde konuştu.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Suriye'deki gelişmelerle ilgili de şunları kaydetti:

"Biz Türkiye olarak daha ilk günden beri bölgedeki çatışmaların sona ermesini, sona erdirilmesini söyledik ve burada yaşanan sorunların askeri yöntemlerle çözülemeyeceğini, güvenlik tedbirleriyle nihai netice alınamayacağını hep söyledik. Burada siyasi çözümün son derece önemli olduğunu da söyledik."

Son Güncelleme: 11.04.2018 13:17
Anahtar Kelimeler:
Bekir BozdağPolitika
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.