CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı, Muharrem İnce

24 Haziran seçimlerinde CHP adına Cumhurbaşkanlığı için yarışacak isim kesinleşti.

04 Mayıs 2018 Cuma 09:38
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı, Muharrem İnce






CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı, Muharrem İnce

24 Haziran seçimlerinde CHP adına Cumhurbaşkanlığı için yarışacak isim kesinleşti. Muharrem İnce Cumhurbaşkanı adayı oldu.Oy birliği ve grup kararı ile Muharrem İnci Resmin aday.Barolar Birliği Salonunda bekleyiş devam ediyor. Biraz sonra burada yapılacak açıklamanın ardından Ahmet Taner Kışlalı Kapalı Spor Salonu’na geçilecek. CHP’nin adayaının açıklanmasana dakikalar kala salondaki güvenlik önlemleri de dikkatten kaçmadı. Salona girerken iki kez üst araması yapıldı.


Muharrem İnce, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı sıfatıyla Ankara’nın Ulus semtine gidecek partililerle birlikte.

İnce’nin ilk durağı Hacı Bayram Camii olacak. Muharrem İnce, Cuma namazını kıldıktan sonra birkaç yüz metre ötedeki Birinci Meclis binasına yürüyecek yine beraberindeki partililerle.

Adaylık sürecine ilk adımı Hacı Bayram’da Cuma namazı ve hemen ardından cumhuriyetin ilan edildiği ilk Meclis binasını ziyaret ederek atacak olan İnce yarın gece memleketi Yalova’ya gidecek.

Cumartesi günü babasının kabrini ziyaret ettikten sonra da seçim kampanyasını resmen başlatacak. 

Son Güncelleme: 04.05.2018 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.