CHP'li Ağbaba'dan kedilere ciğerli önlem

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya milletvekili Veli Ağbaba ve partililer, kediler trafo içine girmesin ve elektrikler kesilmesin diye trafo çevresine ciğer bıraktı. CHP Genel Başkan Yardımcısı...

07 Haziran 2015 Pazar 17:36
CHP'li Ağbaba'dan kedilere ciğerli önlem






 

CHP'li Ağbaba'dan kedilere ciğerli önlem


CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya milletvekili Veli Ağbaba ve partililer, kediler trafo içine girmesin ve elektrikler kesilmesin diye trafo çevresine ciğer bıraktı.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milltvekili Veli Ağbaba ve CHP İl Yönetimi  oy kullanımının devam ettiği sıralarda trafolarda ilginç bir önlem aldı. Geçen seçimde 'trafoya kedi girdiği ve bu nedenle elektriklerin kesildiği' söylentileri nedeniyle Ağbaba ve partililer trafo çevresine ciğer bıraktı. Veli Ağbaba, "Seçim güvenliğini sağlamak için Malatya'dan, Tunceli'den kasaplardan 1 ton ciğer aldık ve bütün trafoların kenarına bırakıyoruz" dedi.
Veli Ağbaba CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'a "Aslında sen bu ciğer meselesini diğer partilere de paylaştırabilirsin. Çünkü AKP'ye karşı, AKP'nin kedilerine karşı koruyoruz trafoları" diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
CHPli Ağbaba
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.