CHP'li milletvekilleri destek için hastane personeli kıyafeti giydiler

Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA, () - CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde işten çıkarılan 98 işçiye destek vermek için TBMM'de düzenledikleri basın toplantısına...

14 Ocak 2015 Çarşamba 14:50
CHP'li milletvekilleri destek için hastane personeli kıyafeti giydiler






Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA, () - CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde işten çıkarılan 98 işçiye destek vermek için TBMM'de düzenledikleri basın toplantısına üzerlerine yeşil renkli hastane personeli kıyafeti giyerek destek verdi.

Çelebi ile Çam, beraberindeki DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu ve Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde işten çıkarılan 98 işçinin temsilcileriyle birlikte TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Çelebi ve Çam, işçilere destek vermek için basın toplantı salonuna hastane personelinin giydiği yeşil renkli kıyafetle geldi.


Türkiye'de sendikalı olmanın, temel hak ve özgürlükleri kullanmanın bedelinin işten atılma olduğunu belirten Çelebi, işten atılan işçilerin büyük bir mücadele verdiğini ve işçilerin yanında olduklarını söyledi.

DİSK Genel Sekreteri Arzu Çerkezoğlu ise, Maltepe Üniversitesi Hastanesi'nde işçilerin sendikalı oldukları için işten çıkartıldıklarını öne sürdü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.