Demirtaş yurtdışı programını keserek dönüyor

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırının ardından yaşanan çatışma ile ilgili açıklama yaptı.

07 Eylül 2015 Pazartesi 09:47
Demirtaş yurtdışı programını keserek dönüyor






Demirtaş yurtdışı programını keserek dönüyor

ANKARA, () - HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Twitter hesabından Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırının ardından yaşanan çatışma ile ilgili açıklama yaptı. Demirtaş "Öldürmenin gerekçesi olamaz, insanlarımızı ölüme sürmenin de. Her gün hepimizi kahreden ölüm haberleri kaderimiz de olamaz. Dün Dağlıca'da yitirdiğimiz kardeşlerimize, Cizre'de yitirdiğimiz küçük çocuklarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına ve halkımıza başsağlığı. Kin ve nefret kusmak yerine bu felaket tezgahından çıkışın yollarını hep birlikte bulmak zorundayız. Koşullar ne kadar zor olursa olsun Barış'ta ve kardeşlikte ısrar etmek dışında her yol bizleri insanlığımızdan uzaklaştırır, acılarımızı derinleştirir. Allah hepimize sabır ve akılla davranma dirayeti nasip etsin. Hepimizin başı sağ olsun" açıklamasında bulundu.

Öte yandan Selahattin Demirtaş'ın bütün yurtdışı programlarını iptal ederek bugün Türkiye'ye döneceği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.