Genç ‘Milletvekili Adayı’na rakiplerini kıskandıran destek

AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Av. Serkan Bayram, çalışkanlığı, samimiyeti ile gençlerden ve STK'lardan yoğun destek geldi.

27 Ekim 2015 Salı 15:09
Genç ‘Milletvekili Adayı’na rakiplerini kıskandıran destek






 
Genç ‘Milletvekili Adayı’na rakiplerini kıskandıran destek

AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Av. Serkan Bayram’a gençlerden ve STK'lardan tam destek. AK Parti milletvekili adaylarının en çok sevilen isimlerinin başından gelen AK Parti’nin genç Erzincan Milletvekili Adayı Av. Serkan Bayram, çalışkanlığı, samimiyeti ile gençlerden ve Sivil Toplum Örgütlerinden takdir topladı 
Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği AK Parti Erzincan Milletvekili Adayı Av. Serkan Bayram, seçim çalışmaları kapsamında sık sık Erzincan Üniversitesi’nde okuyan gençlerle bir araya geliyor. Üniversite öğrencileriyle sohbet ederek sorunlarını dinleyen Bayram, fırsat buldukça gençlerle Halı sahada futbol oynayarak seçim stresini atıyor.

1 Kasım seçimlerine görüşülmemiş bir kişi, eli sıkılmamış bir tek vatandaş, girilmedik tek ev, çalınmadık tek kapı kalmamış olarak gideceklerini kaydeden Bayram, “Seçim çalışmalarımızı gençlerle yaparak onları ne kadar önemsediğimizi gösteriyoruz.” Dedi. 7 Haziran seçimlerinin bir kırılma noktası olduğunu belirten Bayram, “7 Haziran Seçimleri sonrasında ortaya çıkan tablo tüm siyasi kesimlere bir görev vermiş ve partimiz üzerine düşen görevi son sınırlarına kadar zorlamıştır. Ancak diğer kesimlerin olumsuz tavrı belirsiz bir ortamın ortaya çıkmasına, yatırımların yapılamamasına ve terörün yeniden faaliyete geçmesine yol açmıştır. Bu durum halkımızı ciddi manada rahatsız etmiştir. 1 Kasım’da güçlü bir AK Parti iktidarını göreceğimize kalben inanıyorum. Biz de bunun için gecemizi gündüzümüze katarak 7 Haziran seçimlerindeki hatalarımızı anlamak ve vatandaşlarımıza bu anlamda yapacaklarımızı ifade etmeye çalışıyoruz.” Diye konuştu.

KAOTİK SÜREÇLER YAŞADIK

Özellikle gençlerin de bu süreç içerisinde yaklaşımlarının çok önemli olduğunu ifade eden Av. Serkan Bayram, “Genç neslin aktif olarak ülke yönetimine ilgi duyması çok ümit verici, Genç kardeşlerimiz özellikle koalisyonla ilgili, Türkiye’nin geçmişte yaşadığı kaotik süreçleri görmedi. O süreçleri yaşamadıkları için onları bu konuda bilgilendirmek son derece önemlidir.  Genç seçmen kitlesinin AK Parti’ye ilgisi ve ülkemizin geleceği konusunda İnisiyatif alma eğilimleri bizi umutlandırıyor. Biz bu seçim çalışmalarında genç seçmenlere ulaşmak için düzenlenen programlara katılım konusunda ayrıca özen gösteriyoruz. Çünkü gençlerimize çok önem veriyoruz.” Diye konuştu. 

GENÇLİĞE İNANIYORUZ

Seçim çalışmaları nedeniyle çok yoğun bir tempo içinde olduklarını anlatan Bayram, şöyle devam etti: “Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Zaman zaman arkadaşlarımız ile çeşitli aktivitelerde bulunuyoruz. Bu aktivitelerden Halı Sahada gecenin geç saatleri olmasına rağmen birlik beraberlik içerisinde eğlenceli dakikalar geçiyoruz. Ülkemizin en önemli zenginliği genç nüfusumuzdur. AK Parti gençliğimiz için başlı başına projeler üreten tek partidir. Erzincan özelinde gençlerimizin sosyalleşme anlamında ciddi ihtiyaçları olduğunu gördük, gençlerimizin vakit geçirebileceği mekânlar oldukça sınırlı bu nedenle Erzincan’a bu anlamda spor eğlence ve kültür merkezleri gibi ciddi projeler geliştiriyoruz. AK Parti her zaman gençliğe inanmış ve güvenmiştir. Ülke ve millet davasına gönülden inanan genç nesiller yeni Türkiye'nin garantisidir.”

Editöre Not:

Sivil toplum Kuruluşları konusunda da oldukça aktif çalışmaları olan Bayram’ın EKEV (Erzincan Kültür ve Eğitim Vakfı) Mütevveli Heyeti Üyesi, Türk Kızılayı Şişli Yönetim Kurulu Üyeliği, Türkiye Ortopedik Engelliler Fedarasyonu Üyeliği, Sevgi Seli Engelliler Derneği Üyeliği, Hukukcular Derneği, Hukukun Üstünlüğü Platformu Üyeliği, 24 Erzincanspor Yönetim Kurulu Üyeliği , ERSİAD (Erzincan Sanayici İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu Üyeliği gibi çok önemli STK’larda görevleri bulunmaktadır. Erzincan da faaliyet gösteren tüm STK’lara aktif destek veren Bayram özellikle Gençlerin eğitimine yönelik faaliyet gösteren EKEV konusunda hassas olduğunu belirmiş EKEV’den burs alan bir öğrenci iken bu gün EKEV aracılığı ile burs veren bir hukukçu olduğunu. Erzincan’ımızın gençlerine destek olma anlamında faaliyet gösteren bu vakfa ayrı bir önem verdiğini ifade etmiştir. Son olarak kendi sloganının “Gençlerle el ele Yeni Bir Türkiye” olduğunu ifade etmiştir.


Son Güncelleme: 27.10.2015 15:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.