Gökçek, 3 odacı istedi diye yatırımcılar sokağa atılıyor

Gökçek Twitter hesabından, Ankapark inşaatının son görüntüleri ve Ankapark’ta yapılan “Roller Coaster” denemeleri görüntülerini paylaştı. Başkan Gökçek bu konu ile ilgili şu twitleri attı:

19 Ekim 2014 Pazar 22:44
Gökçek, 3 odacı istedi diye yatırımcılar sokağa atılıyor






Gökçek, 3 odacı istedi diye yatırımcılar sokağa atılıyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara’nın en büyük projelerinden biri olan Ankapark’ın yüzde 65’nin tamamlandığını ancak bazı odaların ideolojik takıntıları nedeniyle bu projeyi engellemeye çalıştıklarını belirterek, “Ankapark, Ya bitecek, Ya bitecek, bu kadar yatırım 3 odacı istedi diye sokağa mı atılacak” dedi.

Gökçek, mahkemelerin yerindelik kararı vermesinin yasaya uygun olmadığını bildirerek şöyle konuştu: “Ankaralı Melih Gökçek ve Belediye Meclisi’ni seçmiş, tercihleri onlara emanet etmiş. İşine gelse de gelmese de onların tercihini kabul edeceksin arkadaş. Yeni yasal düzenleme geliyor. Artık bu tip mahkeme kararları 3 ay içerisinde neticelenmeli. İdare mahkemeleri Yerindelik kararı veremez. Bu konuda önümüzdeki haftadan itibaren Anayasa Mahkemesi’ne başvuracağız."

Gökçek Twitter hesabından, Ankapark inşaatının son görüntüleri ve Ankapark’ta yapılan “Roller Coaster” denemeleri görüntülerini paylaştı. Başkan Gökçek bu konu ile ilgili şu twitleri attı:

-“İnşallah Ankapark ya bitecek, ya bitecek...Bu kadar yatırım üç tane odacı istedi diye sokağa mı atılacak?

-Roller Coaster’a binmek cesaret istiyor”

Başkan Gökçek’in twitleri üzerine profil fotoğrafında CHP logosu bulunan Mustafa Gülcan’ın,

-“Zamanında gerekli izinleri alsaydın eğer, kafana göre Ankaralıların parasını riske atmamış olurdun.

-“Bu kadar yatırım tabi ki çöpe gitmesin. Ama ’ben yaparsam olur’ zihniyeti ile çalışmaktan kurtul ve yasaları tanı artık”

Belediye Başkanı Gökçek de twitlerine şöyle devam etti:

-“Bu plan geçeli yıllar oluyor... Kanunu prosedürü Bakanlar Kurulu kararı dahil yaptık...Sayısız ihale yaptık

-İşin yüzde 65’i bitti... Mahkeme kararıyla durdur... Nerede kamu menfaati? Nerede sorumluluk? Bir işi yaparken 2 sene bu

mahkeme kararının sonucu ’ne olacak’ diye mi bekleyeceğiz...

- Yeni yasal düzenleme geliyor. Artık bu tip mahkeme kararları 3 ay içinde neticelenmeli...

- Kamu hizmetleri sorumluluğu olmayan 3 odacının engeline takılmamalı..."

Ankara Melih Gökçek ve belediye meclisini seçmiş, tercihlerini onlara emanet etmiş... İşine gelse de, gelmese de kabul edeceksin arkadaş...

Mahkemeler de yerindelik kararı vermemeli... Bu konuda bu haftadan itibaren Anayasa Mahkemesi’ne değişik konularda alınmış yerindelik kararları için şahsi başvurulara başlıyoruz...

İdari mahkemeler yerindelik kararı veremez...Anayasa Mahkemesi kararlarını ümit ve merakla bekleyeceğiz.
Son Güncelleme: 19.10.2014 22:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.