İnce, Erdoğan'la görüşeceği saati açıkladı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisini bu akşam saat 21.00'de AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edeceğini açıkladı.

09 Mayıs 2018 Çarşamba 17:21
İnce, Erdoğan'la görüşeceği saati açıkladı






İnce, Erdoğan'la görüşeceği saati açıkladı

EDİRNE (AA) - CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisini bu akşam saat 21.00'de AK Parti Genel Merkezi'nde kabul edeceğini kaydetti. CHP içinde adı Cumhurbaşkanı adayı olarak geçen isimleri miting alanından seçim aracının üstüne çağıran Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderme yaptı. İnce konuşmasında: İlhan Abi (İlhan Kesici) burada değil mi? Ekonomi biliyor mu? Başka ne olacaktı? Başarı hikayesi olacaktı… Yılmaz Büyükerşen Türkiye’de tek başına bir başarı hikayesi. Sonra ne olacaktı. Abdullatif Şener o da burada. Çok teşekkür ediyorum değerli abilerimi kocaman alkışlarla uğurluyorum. Şimdi Sayın Erdoğan, Sayın Gül'ü yanına alarak seçim meydanına çıkabilir mi? diye sordu.

İnce, partisince Edirne İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, diğer adaylara ziyaretine değindi.

Muharrem İnce, "Sayın Temel Karamollaoğlu'na, makamına gittim başarılar diledim, Sayın Akşener'e, makamına gittim başarılar diledim. Az önce de Sayın Demirtaş'a gittim, başarılar diledim. Şimdi az önce cevap geldi, Sayın Erdoğan da akşam saat 21.00'de parti genel merkezinde beni kabul edeceklermiş, şimdi de ona gidip başarılar dileyeceğim." diye konuştu.

BU AKŞAM GÖRÜŞECEKLER

Er meydanında hile yok. Ben gittim Sayın Karamollaoğlu’na sayın Akşener’e gittim, başarılar diledim. Az önce Sayın Demirtaş’a gttim başaralar diledim. Sayın Erdoğan’dan biraz önce haber geldi bu akşam saat 21’de görüşeceğim.


ÇILGIN PROJEM: HUZUR

Benim en çılgın projem huzur içinde beraber yaşamak, bu milleti barıştırmak bunun için meydanlardayım. Bakın; camileri, sendikaları, medyayı, şehitleri böldüler şehitleri. Köprülerimizi böldüler. En son şimdi de üniversiteleri bölüyorlar, üniversiteleri.
Onlara o üniversiteleri böldürmeyeceğim. Allah’ın izniyle 24 Haziran’da Muharrem İnce cumhurbaşkanı. Daha sonra dışarıda Putin vs. onlara da göstereceğiz. Önce içeride bir göstereyim.


‘CUMHURBAŞKANI TEKTİR’

AKP’nin Cumhurbaşkanı, CHP’lilerin Cumhurbaşkanı olmaz. Cumhurbaşkanı da tektir. Hepimizindir. Parti rozetini çıkardım Türk Bayrağı taktım çünkü 80 milyonun adayıyım.

Son Güncelleme: 09.05.2018 18:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.