İYİ Parti Tekirdağ il teşkilatı kaynıyor

Genel seçimler sırasında milletvekili adayı olan Seval Erkan'ın istifasının ardından İYİ Parti Tekirdağ il teşkilatında sular durulmuyor..

21 Eylül 2019 Cumartesi 22:43
İYİ Parti Tekirdağ il teşkilatı kaynıyor






İYİ Parti Tekirdağ il teşkilatı kaynıyor



Trakya'da teşkilatlanmasını tamamlayan ve vatandaşlar arasında oldukça ilgi gören İYİ Parti Tekirdağ İl Teşkilatı'nda, partiye emek ve gönül veren isimler ile yeni başkan arasında buzlar erimiyor. Parti'nin Tekirdağ Kurucu il başkanı Seval Erkan'ın milletvekili adaylığı için istifa etmesinin ardından Genel Merkez tarafından görevlendirilen yeni başkanı Sertaç Alkaya, çok sayıda teşkilat görevlisi ile yollarını ayırdı. Alkaya'nın bu tutumu eski yönetim kurulu üyelerinin tepkisine neden oldu.

Teşkilat yönetim kurulu üyeleri arasında haberleşmenin sağlanması için kurulan whatsapp grubunda eski üyeleri çıkardığı öne sürülen  Başkan Sertaç Alkaya'ya tepki gösteren eski yönetim kurulu üyeleri "Parti için verdiğimiz emeğin karşılığını beklemiyoruz. Ama yeni başkanın İYİ Parti'ye gönül verenleri rencide eder davranışları partiye zarar veriyor" uyarısında bulundu. 

İYİ Parti il yönetiminin Alkaya'nın yakın arkadaş grubu tarafından oluşturulduğun öne süren üyeler, durumu genel merkeze de ilettiklerini, hoşnutsuzluğun ilçe teşkilatlarına da sıçradığını ileri sürüyor.

Konuyla ilgili olarak bilgisine başvurduğumuz İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, söz konusu uygulamanın rutin bir işlem olduğunu belirterek "Yeni yönetim kurulu teşkilinden sonra eski arkadaşlarla yollarımızı ayırdık" dedi. 

Son Güncelleme: 03.10.2019 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.