Kılıçdaroğlu Akşener’i ziyaret etti.Ve ilk açıklama geldi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.

12 Nisan 2018 Perşembe 11:34
Kılıçdaroğlu Akşener’i ziyaret etti.Ve ilk açıklama geldi






Kılıçdaroğlu Akşener’i ziyaret etti.Ve ilk açıklama geldi

   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.CHP Lideri Kılıçdaroğlu´nu İYİ Parti Genel Merkezi´ne gelişinde İYİ Parti genel başkan yardımcıları Aytun Çıray, Koray Aydın ve Lütfü Türkkan karşıladı. Kılıçdaroğlu, daha sonra Akşener´in makam odasına geçti. İki lider, burada tokalaşarak, basın mensuplarına poz verdi. Kılıçdaroğlu ve Akşener görüşmesi, basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

 Görüşmeden sonra iki lider kameraların karşısına çıkarak kısa bir açıklama yaptılar.

Akşener kısa bir konuşma yaparak şunları kaydetti; “Sayın Kılıçdaroğlu çok teşekkür ediyorum. Böyle bir nezaketi gösterdikleri için, kendisine teşekkür ediyorum. Elbette hem bu konuyu ve Türkiye’nin sorunlarını, ekonomisini,  sevim güvenliğini konuştuk.”

Kılıçdaroğlu da İyi Parti’nin kurultay başarasını hatırlatarak kendilerini tebrik ederek söze başladı ve şunları söyledi;

“Sayın Genel Başkanı ziyaret ettik. Başaralı bir kurultay geçirdiler. Siyasette nezaketin hep önemli olduğunu sayın başkan da az önce ifade etti. Siyaset biraz gerginliklerden arınmalı nezaket biraz daha öne çıkmalı, elbette farklı düşüncelerimiz olabilir ama farklı düşünce görüşleri Türkiye’nin selameti için dillendiriyoruz ve sonuzçta halkın hakemliğine başvuruyoruz. Var olan gerginlik ortamının biraz ötelenmesi gerekiyor. Hatta bu gerginlik ortamının olmaması gerekiyor. Sayın genel başkanla ve arkadaşlarımız ile de konuşurken doğal olarak Türkiye’nin sorunları da gündeme geliyor. O sorunları oturduk konuştuk, seçim güvenliği konusundaki duyarlılığımızı karşılıklı olarak birbirimize aktardık. Şundan bütün arkadaşlarımın emin olmasını istiyorum; Herkes sandığa gitsin büyük bir öz güvenli oyunu kullansın bütün sandıklara sahip çıkacağız ve demokrasiyi bu ülkeye getirmek için hep birlikte mücadele edeceğiz.”

Sözcü

Son Güncelleme: 12.04.2018 09:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.