Kılıçdaroğlu istifasını istedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TBMM'nin CHP'li katip üyesi Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen'in divan üyeliğinden istifasını istedi

03 Şubat 2017 Cuma 11:02
Kılıçdaroğlu istifasını istedi







Kılıçdaroğlu istifasını istedi
   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu TBMM'nin CHP'li katip üyesi Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen'in divan üyeliğinden istifasını istedi.Kabarık iletişim faturası ile gündeme gelen Türkmen bu konuda bir açıklama yapmamaış susmayı tercih etmişti.Elif Doğan Türkmen'in 13 ayda Meclis’e 2 milyon lirayı aşan iletişim ve haberleşme gideri ödettiği ortaya çıkmış ve bu toplumda tepkilere neden olmuştu. Bir haftadır konuşulan olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ‘izahat’ istediği vekilinin TBMM’deki ‘divan üyeliği’ görevinden istifa etmesini istedi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.