Kırklareli Belediye Başkanı CHP'den istifa etti

Babaeski'li CHP Milletvekili'nin Kırklareli'den belediye başkanı adayı gösterilmesi il teşkilatını ayağa kaldırdı, başkan istifa etti

11 Şubat 2014 Salı 09:01
Kırklareli Belediye Başkanı CHP'den istifa etti






Kırklareli Belediye Başkanı CHP'den istifa etti

Yerel seçimlerde adayların ilan edilmesinin ardından Trakya CHP teşkilatları karıştı. Kırklareli Belediye Başkanı partisinden istifa etti.

Kırklareli’de yaşanan aday krizinin ardından CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ve çok sayıda partiliden sonra Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ın da istifa ettiği duyuruldu. Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Gülay Tülüş, sosyal medya hesabı Twitter’da "Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan istifa etti" yazdı. Kırklareli’de CHP Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun belediye başkan adayı gösterilmesinin ardından istifalar artarken, Başkan Çağlayan konu ile ilgili henüz açıklama yapmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.