Metiner: Kılıçdaroğlu Dizi Senaryoculuğuna Soyunmuş

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, "Kılıçdaroğlu dizi senaryoculuğuna soyunmuş durumda. İyi senarist. Kendi içindeki karışıklığı gizlemek için Milli İstihbarat Teşkilatımızı, hükümetimizi hedef alan suçlayıcı açıklamalarda...

22 Kasım 2014 Cumartesi 18:11
Metiner: Kılıçdaroğlu Dizi Senaryoculuğuna Soyunmuş






AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, "Kılıçdaroğlu dizi senaryoculuğuna soyunmuş durumda. İyi senarist. Kendi içindeki karışıklığı gizlemek için Milli İstihbarat Teşkilatımızı, hükümetimizi hedef alan suçlayıcı açıklamalarda bulundu" dedi.
Partisinin Adıyaman merkez ilçe kongresine katılan Mehmet Metiner, gazetecilerin sorularını cevapladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun MİT ile ilgili iddialarına ilişkin soruyu yanıtlarken CHP liderinin dizi senaryoculuğu yaptığını ileri sürdü. Metiner,
"Kılıçdaroğlu dizi senaryoculuğuna soyunmuş durumda. İyi senarist. Kendi içindeki karışıklığı gizlemek için Milli İstihbarat Teşkilatımızı, hükümetimizi hedef alan suçlayıcı açıklamalarda bulundu Kimsenin CHP’nin içine oynamasına gerek yok. Çünkü CHP bin bir parça. Birbirileriyle kavgalı bir yapı Kılıçdaroğlu tanımına uygun bir lider olmuş olsaydı kendi partisinin bütünlüğünü sağlardı. Kendi partisi dağılıyor, çözülüyor, bitiyor" dedi.
Mehmet Metiner, çözüm sürecinin de Ak Parti için olmazsa olmaz bir öneme sahip olduğu görüşünü savundu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.