Metiner Kimin? Demirtaş Kimin Kürt'ü

AK Partili Mehmet Metiner kendisi için "Senin Kürt’ün Mehmet Metiner al onu tepe tepe kullan" diyen HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’a, "Ben Demirtaş’ın kimin Kürt’ü olduğunu biliyorum" şeklinde cevap verdi.

20 Mart 2015 Cuma 00:09
Metiner Kimin? Demirtaş Kimin Kürt'ü






Metiner Kimin? Demirtaş Kimin Kürt'ü

HDP Eş Başkanı Demirtaş ile AK Partili Metiner arasında çıkan Kürt tartışması büyüyerek devam ediyor. AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner kendisi için "Senin Kürt’ün Mehmet Metiner al onu tepe tepe kullan" diyen HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’a, "Ben Demirtaş’ın kimin Kürt’ü olduğunu biliyorum" şeklinde cevap verdi.

AK Parti’li Metiner, TGRT Haber’de katıldığı programda kendisi üzerinden cumhurbaşkanına cevap verirken "Senin Kürt’ün Mehmet Metiner, al onu tepe tepe kullan" diyen HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş’a cevap verdi. Metiner, "Metiner asla devletin de PKK’nın da Kürt’ü olmamıştır. Ben Erdoğan’ın Müslüman Kürt kardeşiyim. Biz birbirimizi kullanmayız. Ama senin mahalleni ben çok iyi biliyorum. Sizin o mahallede insanlar birbirlerini çok iyi kullanırlar. Seni de kullanıyorlar sende başkalarını kullanıyorsun. Kendi mahallelerinde birbirlerini kullanmak geçerli olduğu için herkesi kendisi gibi zannediyor” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok eskiden tanıdığını ve çeşitli dönemlerde danışmanlığını yaptığını hatırlatan Metiner, onu davanın lideri olarak gördüğünü belirterek, "Ben Selahattin Demirtaş’ın kimin Kürt’ü olduğunu biliyorum. Kimin Kürt’ü... Erdoğan’a diktatör diyen üst akıl var ya, Erdoğan’ı devirmek için gezi de vandalizm yapanlar var ya, Nişantaşı-Cihangir hattındaki o beyaz Türkler var ya, liberal sol geçinen sabah akşam Erdoğan’a küfretmeyi marifet bilen aynı şekilde Öcalan’ı da Kürtlere ihanet etti diye suçlayan o bir avuç, eski Türkiye artıklarının Kürt’üdür. Beyaz Türklerin makbul Kürt’üne dönüştüğü için kendini bir şey zannediyor. Ama birilerinin onu liderliğe hazırladığını görmüyor” diye konuştu.

Kendisini kimsenin kullanmadığının altına çizen Metiner, "Bugün Demirtaş üzerinden yapılmak istenen Erdoğan düşmanlarına karşı Kürtleri hizalandırmak. Demirtaş’ın HDP’si üzerinden Kürtlerin CHP’lileştirilmesi” şeklinde konuştu. İHA
Sanal post ta yeni dönem başlıyor!


Son Güncelleme: 20.03.2015 00:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.