MHP'de Sefer Aycan görevden alındı; Erdoğan'ı MHP kurtardı demişti

Seçimlerden sonra yaptığı açıklamada AK Parti ile MHP'yi karşı karşıya getiren Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan görevden alındı.

27 Haziran 2018 Çarşamba 12:50
MHP'de Sefer Aycan görevden alındı; Erdoğan'ı MHP kurtardı demişti







MHP'de Sefer Aycan görevden alındı; Erdoğan'ı MHP kurtardı demişti


"Biz ne dersek, o olacaktır. Bugün MHP mecliste kilit konumdadır ve MHP'nin genel başkanı hem Recep Tayyip Erdoğan'ı kurtarmıştır" sözlerinin ardından MHP Genel Başkan yardımcısı Sefer Aycan, Bahçeli tarafından görevden alındı.

MHP'de Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan görevden alındı. Aycan dün yaptığı açıklamada, "Bundan sonra mecliste siyaseti MHP yapacaktır. Biz ne dersek, o olacaktır. Bugün MHP mecliste kilit konumdadır ve MHP'nin genel başkanı hem Recep Tayyip Erdoğan'ı kurtarmıştır, hem Adalet ve Kalkınma Partisi'ni kurtarmıştır, hem meclisi kurtarmıştır, hem devleti kurtarmıştır. Bu da böyle bilinsin." ifadelerini kullanmıştı. Devlet Bahçeli'nin Aycan'ın bu sçzlerine tepki göstererek görevden aldığı belirtiliyor. Aycan, 24 Haziran seçimlerinde Kahramanmaraş'tan Meclis'e yeniden girmeye hak kazanmıştı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sefer Aycan, Devlet Bahçeli tarafından görevden alındı. Aycan, resmi olmayan sonuçlara göre Kahramanmaraş'tan yeniden vekil seçilmişti. 

ANKET ŞİRKETLERİNE CEVAP VERMİŞTİ

Aycan dün yaptığı açıklamada, "Yüzde 5 oy bekleyenlere en büyük cevabı MHP'ye gönül veren dava arkadaşlarım, parti yönetimimiz, ülküdaşlarım ve Türk milliyetçileri vermiştir. Tabi bu cevap Kahramanmaraş'ta da kendisini göstermiştir. Elbette 49 vekil bizim beklediğimizden azdır. Ama bugünkü 49 vekil, bütün değerlerin üstündedir, büyük bir mücadelenin eseridir ve meclis aritmetiğinde MHP'yi kilit konumuna getirmiştir. 600 vekil var ama her zaman, bundan sonra bütün gözler 49 vekilin üzerinde olacaktır, genel başkanımızın üzerinde olacaktır. Bundan sonra mecliste siyaseti MHP yapacaktır. Biz ne dersek, o olacaktır. Bugün MHP mecliste kilit konumdadır ve MHP'nin genel başkanı hem Recep Tayyip Erdoğan'I kurtarmıştır, hem Adalet ve Kalkınma Partisi'ni kurtarmıştır, hem meclisi kurtarmıştır, hem devleti kurtarmıştır. Bu da böyle bilinsin." ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.