MHP Kayseri İl Başkanı: 7 Haziran’da AKP’nin saltanatını sarstık, 1 Kasım’da da yıkacağız

Zafer BARIŞ/KAYSERİ () - MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, "7 Haziran’da AKP’nin saltanatını sarstık, 1 Kasım’da da yıkacağız" dedi. MHP Kayseri İl Başkanlığı'nda Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma...

25 Eylül 2015 Cuma 15:38
MHP Kayseri İl Başkanı: 7 Haziran’da AKP’nin saltanatını sarstık, 1 Kasım’da da yıkacağız






Zafer BARIŞ/KAYSERİ () - MHP Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy, "7 Haziran’da AKP’nin saltanatını sarstık, 1 Kasım’da da yıkacağız" dedi.
MHP Kayseri İl Başkanlığı'nda Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma programı düzenlendi. Programa, 1 Kasım’daki seçimlerde tekrar aday olan MHP Kayseri milletvekilleri Yusuf Halaçoğlu, Hasan Ali Kilci ve Süleyman Korkmaz ile diğer milletvekili adayları Kamil Karamete, Mehmet Özmen, Mehmet Göçmen, Ercan Avcı, Salih Güdelek ve Ezgi Tipi ile partililer katıldı. Programda konuşan İl Başkanı Baki Ersoy, terörün bayramda da sürdüğünü ve Arife Günü ile bayramın ilk gününde de şehit haberleri geldiğini hatırlattı. Ersoy, "Allah’tan bayramları bayram tadında kutlayacağımız günler niyaz ediyoruz" dedi.
Ersoy, "Biz MHP olarak, ülkemizde yaşayan insanları, Türk, Kürt, Laz diye ayırmıyoruz. Kendisini Türk milliyeti aidiyetinde gören herkesi kucaklıyoruz. Bu kardeşliğimizi kimse bozamayacak" diye konuştu.

7 Haziran seçimleri sonucunda ortaya çıkan tabloda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir koalisyon hükümeti kurdurmadığını söyleyen Ersoy, "Biz 7 Haziran seçimlerinde AKP iktidarını sarstık. İnşallah 1 Kasım’da da yıkacağız" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.