MHP Kerbela şehitleri için aşure ve pilav dağıttı

Kayseri ve Kocaeli'nde, Kerbela şehitleri unutulmadı. Kayseri'de Ocakları tarafından cuma namazı sonrası vatandaşlara aşure ikram edildi. Bin kişilik aşure kısa sürede tükendi.

23 Ekim 2015 Cuma 18:27
MHP Kerbela şehitleri için aşure ve pilav dağıttı






 MHP Kerbela şehitleri için aşure ve pilav dağıttı
KAYSERİ’de Ülkü Ocakları tarafından cuma namazı sonrası vatandaşlara aşure ikram edildi. Bin kişilik aşure kısa sürede tükendi.
Cumhuriyet Meydanı’nda cuma namazı sonrası stant kuran Ülkü Ocakları üyeleri, vatandaşlara aşure ikram etti. MHP Kayseri Milletvekili adayları Yusuf Halaçoğlu, Mehmet Özmen, Kamil Karamete ve Erkan Avcı da burada Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Aytaç Gezici ile birlikte kuyruğa girenlere aşure dağıttı. Bin kişilik aşure kısa sürede bitti.

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Aytaç Gezici, bugün Kerbela’da yaşanan büyük acının 1376’ıncı yılı olduğunu söyledi. Gezici, "Bugün sünnisi, alevisi, şiası bütün Müslümanları birleştiren hüzün günü. Kerbela hüzün ve bela yeridir. Bu hüzün ve bela yerine Emevi halifesi Yezidin zulmüne isyan ederek gelen Hz. Hüseyin'in şehadet şerbetini içtiği yerdir Kerbela. Zalimlere boyun eğmeyen Hz. Hüseyin arkasında cuma namaz kılan Yezid'in askerleri tarafından yine böyle bir cuma günü şehit edilmiştir. Bugünü yâd etmek için paylaşılan aşure birliğin, kardeşliğin, dayanışmanın, bolluk ve bereketin simgesidir. En önemlisi de zalimin adı halife de olsa zulme boyun eğmemenin sembolik günüdür'' dedi.


MHP KOCAELİ'NDE PİLAV DAĞITTI
MHP'nin Kocaeli'nde ikinci sıra milletvekili adayı olan Lütfü Türkan bugün Gebze İlçesinde Mehmet Akif Ersoy Camii önünde Cuma namazı çıkışı cemaate pilav dağıttı. Türkkan buraya yaptığı açıklamada, "Önce bir mafya bozuntusunu çıkarttılar, Rize meydanında milleti tehdit ettirdiler. Yetmedi; Başbakan çıktı doksanları hatırlatan Toroslar’la bu milleti tehdit etmeye başladı. Türkiyeyi korku imparatorluğu ile yönetiyorlar" dedi.

MHP'nin 7 Haziran seçimlerinde 2'nci sıradan aday gösterdiği, önce yurt içi oylarla seçimi kazandığı belirtilmesine rağmen yurt dışı oyların dağılımıyla milletvekilliğini HDP adayına kaptıran Lütfü Türkan, 1 Kasım seçimlerinde yine 2'nci sıradan aday gösterildi.
Bugün Cuma namazı çıkışı Gebze Mehmet Akif Ersoy Camii önünde cemaate pilav dağıtan Lütfü Türkkan, bugünün Kerbela şehitlerinin anıldığı gün olduğunu hatırlattı. Türkkan şunları söyledi:

TÜRKİYE KORKU İMPARATORLUĞUYLA YÖNETİLİYOR

“Türkiye korku imparatorluğu tarafından yönetiliyor diye çok sık tekrarlıyorum. Tehditle bu insanlara oy vermeye mecbur etmeye çalışıyorlar. Önce bir mafya bozuntusunu çıkarttılar, Rize meydanında milleti tehdit ettirdiler. Yetmedi; Başbakan çıktı doksanları hatırlatan 'Toroslar’la bu milleti tehdit etmeye başladı. Bakıyorum bugün bölgemizin bakanı da 'siz oy vermezseniz ekonomi çökecek, siz de altında kalacaksınız' diyor. 'Ekonomi çökecekse çökecek bu hale siz niye getirdiniz' diye sormazlar mı adama? Demek ki ekonomiyi öyle bir raddeye getirdiniz ki, uçurumun kenarında bir anda devrilecek."

Son Güncelleme: 23.10.2015 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.