MHP'li Karakay: Bu memleketi tape tape soydunuz

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, AK Parti hükümetini eleştirerek, "Bu memleketi tape tape soydunuz, ayakkabı kutuları ile soydunuz. 4 bakan suçüstü yakalanmış. Siyasi olarak aklanmış görülebilirsiniz....

01 Şubat 2015 Pazar 15:51
MHP'li Karakay: Bu memleketi tape tape soydunuz






MHP'li Karakay: Bu memleketi tape tape soydunuz

Recep DEMİRCİ/ERZİNCAN, () - MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, AK Parti hükümetini eleştirerek, "Bu memleketi tape tape soydunuz, ayakkabı kutuları ile soydunuz. 4 bakan suçüstü yakalanmış. Siyasi olarak aklanmış görülebilirsiniz. Ama yüce Yaradanın adaletinden kurtulamayacaksınız" dedi.

Partisinin Erzican'daki kongresine katılan Mevlüt Karakaya, yaptığı konuşmada AK Parti hükümetini eleştirdi. Tek hedeflerinin 7 Haziran seçimleri olduğunu belirten Karakaya, Türklük ve Müslümanlık düşmanı olanları sandığa gömeceklerini söyledi. 7 Haziran'ın çok önemli olduğunu söyleyen Karakaya, "Kardeşliğimize kast edenleri, bizi Türk, Kürt, Laz, Çerkez, adını sayamadığımız 36 etnik parçaya bölenleri, 7 Haziran’da görevden uzaklaştıracağız, sandığa gömeceğiz. Ülkeyi bölünme noktasına getirmek, ülkenin güneydoğusunu PKK’ya teslim etmek mi siyasi istikrar? Bugüne kadar bin yıldır bir arada olmuş, kucak kucağa, sırt sırta vererek küffara karşı savaşmış, ülke düşmanlarına Çanakkale’de, Sakarya’da sırt sırta durmuş olan kardeşliği bozmak mı siyasi istikrar? Bu ülkeyi 36 etnik gruba bölüp, ülkenin belli bir kısmı ile ilgili özerklik yönetimleri mi getirmek mi siyasi istikrar? 100 yıllık Parlamenter sistemin tecrübesinden başkanlık adı altında tek adam yönetimine krallığa, padişahlığa dönmek mi siyasi istikrar?" dedi.


'Çözüm süreci'ni de eleştiren Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Açılım açılım dediler ne olduğunu bilen var mı? 'PKK ile görüşen, teröristlerle buluşanlar şerefsizdir' deyip, aradan aylar geçmeden 'Tabi ki görüşeceğiz' dediler. Ülkenin egemenliğini bu milletten aldığınız yetkiyi, terörist başı Abdullah Öcalan'a teslim etmek mi siyasi istikrar? Bu memleketi tape tape soydunuz, ayakkabı kutuları ile soydunuz. Bunun istikrarını mı devam ettireceksiniz? 'Haram' demediniz, 'Helal' demediniz, 'Hep bana' dediniz, sadece çuvalınızı, hurcunuzu doldurdunuz. Deveyi hamudu ile götürdünüz. Bugün ortalıkta dolaşan ses kayıtlarına baktığınızda siyasi üstünlüğünüze, bu milletten almış olduğunuz yetkiye dayanarak siyasi olarak aklanmış görülebilirsiniz. Ama yüce Yaradanın adaletinden kurtulamayacaksınız. Hepsi ayağınıza dolanacak. 4 bakan suçüstü yakalanmış, delilleri ortada itiraz da etmiyorlar. Sadece itirazları şu 'Bizi Yüce Divan'a, mahkemeye gönderirseniz, burada kalmaz bizim arkamızdan falancalarda gelir'. 'Biz bu bakanları Yüce Divan'a gönderirsek, iktidarımız biter’ bunları söylüyorsunuz. Gönderemediniz. Bu millet biliyor ki Yüce Divan'a göndermemek aklandıkları anlamına gelmiyor."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.