Paketin üzeri başörtüsüyle örtülmüş meçhul bir paket

İstiklal Marşı Derneği Gaziantep Şubesi, "Paket"i yerden yere vurdu:Üzeri başörtüsüyle örtülmüş meçhul bir paket

04 Ekim 2013 Cuma 23:28
Paketin üzeri başörtüsüyle örtülmüş meçhul bir paket







İstiklal Marşı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Kendirci, düzenlediği basın toplantısında; "Demokratikleşme Paketi"ne yönelik eleştirilerini dile getirdi. Sözlerine "kelimenin gerçek anlamıyla bu bir pakettir" diye başlayan Kendirci; Demokratikleşme Paketinin de; her paket gibi havale edilmek, bir adresten bir adrese teslim edilmek üzere hazırlanmış olduğunu söyledi.
Açıklamasını; "Muhtevasını, seyirciler kadar, açan şahsın da merak ettiği bir pakettir bu. İçinde ne olduğuna bakarak paketi kimin hazırladığı ve nereden havale edildiğini anlamak hiç zor değil" diye sürdüren Mehmet Kendirci; Demokratikleşme Paketi'ni yerden yere vurdu.
Başbakan Erdoğan'ı sadece paket açma ve okuma görevi ile görevlendirilenler eliyle Türkiye'nin bölünmek değil tarihten silinmek istendiğini ileri süren Kendirci; "Müslümanlıktan başka istinat edeceği hiçbir karakteri olmayan Türkiye üzerinde gayr-ı Müslim libasının nasıl duracağı prova ediliyor. Senelerdir icra edilen melânetin üzerine tüy dikilmiştir. Bugüne kadar kim, kimin ekmeğini yediyse onun kılıcını salladı. Bugün küfrün Türkiye üzerine kurguladığı projeleri gündemimiz haline getirmek karın doyurmanın şartı haline sokulmuştur" dedi.
İstiklâl Marşı’nı demokratikleşme adı altında yapılanların referansıymış gibi göstererek açıklamak zorunda kalınan havale paketteki her başlığın İstiklâl Marşı’na alenen düşmanlığın eseri olduğunu söyleyen Mehmet Kendirci;  
"Sevr Mağarasından neşet eden “Korkma” hitabı mağaranın dışındakilere değil, içindekine(ikinin ikincisine) ve onun şahsında bütün sıddıklara yapılmış bir tembihtir. Azınlık adı altında gayr-ı Müslim haklarını parlatmak için kurulan sofrada İstiklâl Marşı’ndan dem vurmak nifakta azgınlıktır" dedi.

Paket için “yetmez ama…” serzenişiyle başlayan ve kökü 12 Eylül kirli referandumuna dayanan cümlelerden Türkiye’de iktidarın, muhalefetin ve sivil toplum kuruluşları ile bilâistisna her teşekkülün "fanatik Amerikalılık safhası"na geçtiğinin açıkça anlaşılabildiğini ifade eden Mehmet Kendirci; "Yetmez ama… diye başlayan cümlelerin sonu: “Bu bir son değildir.” (AKP) / “Bu, taleplerimizin kötü bir kopyasıdır.” (CHP) / “Demokrasinin ruhu ve lafzıyla çelişmektedir.” (MHP) / “Beklentileri karşılamadı.”(BDP)… demek suretiyle irili ufaklı tüm teşekküller Türk Milleti karşısında Amerikalılık safında dizilmişlerdir" dedi.
Açıklamasının sonlarında; üzeri başörtüsüyle örtülmüş bu paketle verilen veya alınan her şeyin Türk varlığını silme amacına matuf olduğunu belirten Kendirci sözlerini "Yıllardır her fırsatta gündeme sokulan “başörtüsü” meselesinin kimlerin ve nelerin başını örttüğü demokratikleşme paketiyle aşikâr olmuştur. Müntekîm olan Hakk’ın vaat ettiği günler geldiğinde, tüm gâvurlukların hesabını soracak olan Türk Milletidir. İstiklâl Marşı Derneği olarak o millete mensup olmaktan şeref duyuyoruz" diyerek tamamladı.



 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.