Şanlıurfa Belediye Başkanı'ndan skandal kutlama

Ramazan Ayı'nda mahyalara kendi adını yazdırarak tepkileri üstüne çeken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Güvenç'ten skandal kutlama..

10 Kasım 2014 Pazartesi 20:35
Şanlıurfa Belediye Başkanı'ndan skandal kutlama






Şanlıurfa Belediye Başkanı'ndan skandal kutlama

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti'li Celallettin Güvenç panoya "10 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun"yazısını yazdırması sosyal medya başta olmak üzere bir çok yerde kınandı.
Adını Ramazan Ayı içerisinde mahyalara yazdıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, 10 Kasım anma günü için skandal bir kutlamaya imza attı.
Eski vali, yeni AK Parti'li Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in yeni gafı hem vatandaşları hem de öğretmenleri hayrete düşürdü. Fatih Sultan Mehmet Parkı'nda bulunan ışıklı panodaki 10 Kasım kutlaması şehirde şaşkınlıkla karşılandı. 10 Kasım Atatürk'ün ölüm yıldönümü ile öğretmenler gününü bir birine karıştıran belediye, panoya "10 Kasım Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun - Celallettin Güvenç. -  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı" şeklinde yazı yazdı. Kısa sürede sosyal medya ortamına taşınarak tepki toplayan yazıya müdahale edilerek kaldırıldı, ancak tepkiler devam etti.

Son Güncelleme: 10.11.2014 20:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.